ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΧΑΝΙΩΝ-Προσωπικό για το Πνευματικό Κέντρο

Όπως δημοσιεύτηκε την 21-11-2011 στο www.haniotika-nea.gr

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Πνευματικό Κέντρο Χανίων βρέθηκαν στο επίκεντρο συνάντησης που είχε την περασμένη Παρασκευή ο περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, με τον αντιπεριφερειάρχη Χανίων, Απόστολο Βουλγαράκη και στελέχη της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων.
Οπως ανέφερε, μιλώντας στα «Χ.Ν.», ο αντιπεριφερειάρχης και πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου, κ. Βουλγαράκης, η Περιφέρεια είναι αποφασισμένη να στηρίξει τη λειτουργία του Πνευματικού Κέντρου με κάθε δυνατό τρόπο, ώστε το Κέντρο να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου.
Για τον σκοπό αυτό, όπως υπογράμμισε ο κ. Βουλγαράκης, η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων θα αναλάβει τη στελέχωση του Κέντρου διαθέτοντας προσωπικό από το Τμήμα Πολιτισμού της Αντιπεριφέρειας και παράλληλα θα χρηματοδοτήσει τη λειτουργία και τη δράση του.
«Θα αγκαλιάσουμε με ό,τι δυνάμεις έχουμε το Πνευματικό Κέντρο και η λειτουργία του δεν θα σταματήσει ούτε για μια ώρα», είπε, μεταξύ άλλων, ο κ. Βουλγαράκης τονίζοντας ότι συγχρόνως θα εξεταστούν όλες οι δυνατότητες, ώστε να δοθούν λύσεις σε προβλήματα που δημιουργούνται από το σύνθετο νομικό καθεστώς που υπαγορεύει τον τρόπο λειτουργίας του Πνευματικού Κέντρου.



Kallikrates Chania:ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΧΑΝΙΩΝ-Προσωπικό για το Πνευματικό Κέντρο
click here to translate article

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου