Α.Ο.Χανιά: Καθοριστική Γενική Συνέλευση στις 28 Νοεμβρίου

Όπως δημοσιεύτηκε την 22-11 -2011 στο neatv.gr


Ανακοίνωση-κάλεσμα εξέδωσε το βράδυ της Δευτέρας (21/11) η ΠΑΕ Α.Ο.Χανιά, σχετικά με την έκτακτη Γενική Συνέλευση της 28ης Νοεμβρίου, που αποφασίστηκε την περασμένη Παρασκευή (18/11).

Στη Γενική Συνέλευση είναι προσκεκλημένοι, όλοι ανεξαιρέτως... Επιχειρηματίες, τοπικοί φορείς και φίλαθλοι της ομάδας, ενδεικτικό της κρισιμότητας της Συνέλευσης που θα λάβει χώρα στο εργατικό κέντρο Χανίων, στις 7 το απόγευμα. Όλα αυτά και ενώ είναι σε εκκρεμότητα, η απόφαση των σωματείων της Γ' Εθνικής, για το αν προτίθενται να παίξουν στο νέο πρωτάθλημα, δεδομένων των οικονομικών αδιεξόδων...
Στην ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΟΧ για τη Γενική Συνέλευση αναφέρονται τα εξής:

Τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου και ώρα 19.00 η Διοίκηση της ΠΑΕ Α.Ο. ΧΑΝΙΑ οργανώνει ανοιχτή συζήτηση με θέμα τους στόχους της ομάδας για τη φετινή περίοδο. Στη συζήτηση που θα διεξαχθεί στο Εργατικό Κέντρο Χανίων (οδός Μ.Μπότσαρη) θα είναι καλεσμένοι ο Δήμαρχος Χανίων κ. Σκουλάκης, όλοι οι βουλευτές του Νομού, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Βουλγαράκης και οι επικεφαλής σε τοπικό επίπεδο όλων των κοινοβουλευτικών κομμάτων και των δημοτικών παρατάξεων του Δήμου Χανίων. Η συζήτηση θα είναι επίσης ανοιχτή για τα ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ενημέρωσης και όλους τους Χανιώτες φιλάθλους.

Στο μεταξύ, κανονικά αναμένεται να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ 2, όσον αφορά τουλάχιστον την πρεμιέρα που θα γίνει στις 27 Νοεμβρίου. Η αναστολή του πρωταθλήματος από τις ομάδες που συμμετέχουν στην κατηγορία, θα ενεργοποιηθεί από την ερχόμενη εβδομάδα, εάν και εφόσον φυσικά, δεν υπάρξει κάλυψη των αιτημάτων, σε ότι έχει να κάνει με τα έξοδα μετακίνησης. Η μη ενεργοποίηση της απεργίας των ομάδων ενδέχεται να έχει να κάνει και με την προσπάθεια, εκ μέρους Φούτμπολ Λιγκ, εξεύρεσης χορηγού, πλην του ΟΠΑΠ που θα μπορέσει να καλύψει τα έξοδα.

Όλα αυτά σε θεωρητικό επίπεδο, καθώς στον ΑΟΧ ετοιμάζουν το πλάνο της αποστολής για το ματς με τον Πανηλειακό. Μάλιστα, ο ΑΟΧ θα ζητήσει να ξεκινήσει το παιχνίδι στις 2 το μεσημέρι για να μπορέσει στη συνέχεια να προλάβει το καράβι από Αθήνα, για Χανιά. Η αποστολή του ΑΟΧ θα φύγει ακτοπλοϊκώς την Παρασκευή το βράδυ και το Σάββατο θα διανυκτερεύσει στον Πύργο.

neatv.gr- Βασίλης Φουντουλάκης

Share Kallikrates Chania:Α.Ο.Χανιά: Καθοριστική Γενική Συνέλευση στις 28 Νοεμβρίου
click here to translate article

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου