ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ-Σχεδιασμός Επιχειρησιακού Προγράμματος Κρήτης

Όπως δημοσιεύτηκε την 29-11-2011 στο www.haniotika-nea.gr

Συνεδριάζει σήμερα, στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου, το Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης, με θέματα: 
• Εγκριση Στρατηγικού Σχεδιασμού του Επιχειρησιακού Προγράμματος (Ε.Π.) 2012 - 2014 της Περιφέρειας Κρήτης, σύμφωνα με την αριθμ. 21/2011 απόφαση Εκτελεστικής Επιτροπής και τη συνημμένη εισήγηση της Διεύθυνσης Αναπτυξιακού Σχεδιασμού.
(Εισηγήτρια η διευθύντρια Αναπτυξιακού Σχεδιασμού κα Αννα Βασιλάκη).
• Εγκριση: α) Στρατηγικού Σχεδίου Περιφέρειας Κρήτης για την ανάπτυξη του Πρωτογενούς Τομέα και της διαχείρισης των προϊόντων του και β) δημιουργία Αγροτοδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Κρήτης, σύμφωνα με την αριθμ. 18/2011 απόφαση Εκτελεστικής Επιτροπής και τη συνημμένη σχετική εισήγηση.
(Εισηγήτρια η αντιπεριφερειάρχης κα Θεανώ Βρέντζου - Σκορδαλάκη, ειδικός αγορητής, σύμφωνα με το άρθρο 13 παρ. 3 του Κανονισμού Λειτουργίας Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης, ο κ. Στεφανάκης Αλέκος, πρόεδρος ΓΕΩΤΕΕ Κρήτης).
• Υποβολή Προτάσεων στο Πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ψηφιακή Σύγκλιση», σύμφωνα με τη συνημμένη σχετική εισήγηση.
(Εισηγητής ο περιφερειάρχης κ. Σταύρος Αρναουτάκης).


Kallikrates Chania:ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ-Σχεδιασμός Επιχειρησιακού Προγράμματος Κρήτης
click here to translate article

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου