ΑΥΡΙΟ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ-Νέες κινητοποιήσεις για το τέλος ακινήτων

Όπως δημοσιεύτηκε την 28-11-2011 στο www.haniotika-nea.gr

Παράσταση διαμαρτυρίας οργανώνουν αύριο, Τρίτη 29 Νοεμβρίου στις 11 π.μ. στα γραφεία της ΔΕΗ, στην περιοχή Λίμνη Τσόντου, οι Αγροτικοί Σύλλογοι πρώην Δήμου Αρμένων και Μηθύμνης, Κάινας, Παλαιών Ρουμάτων και Μεσκλών.
Οπως εξηγούν σε ανακοίνωσή τους, "για να απαιτήσουμε από τη διεύθυνση της ΔΕΗ να πληρώσουμε τον κανονικό λογαριασμό χωρίς το χαράτσι".
Στην ίδια κινητοποίηση καλούν σε συμμετοχή με ανακοίνωσή τους τα Σωματεία Τροφίμων Ποτών, Ιδιωτικών Υπαλλήλων, Οικοδόμων και ο Σύλλογος Γυναικών Χανίων.
Καλούν "όλους τους εργαζομένους, τους ανέργους, τη νεολαία, τους μικρομαγαζάτορες και αγρότες να μην δεχτούν την εξαθλίωση της ζωής τους με τα επιπλέον χαράτσια που καλούμαστε να πληρώσουμε".
Τονίζουν ακόμη:
"Το νέο χαράτσι στα ακίνητα μέσω της ΔΕΗ έρχεται για να μαζέψουν περισσότερα χρήματα για το κεφάλαιο. Δεν πληρώνουμε. Δεν έχουμε να πληρώσουμε, δεν τους χρωστάμε".
? Δεν έχει δικαίωμα η ΔΕΗ να κόψει το ρεύμα σε κανέναν πολίτη που δεν πληρώνει τον φόρο αλλά πληρώνει το ηλεκτρικό ρεύμα. Αυτό απαντάει ο Γερμανός επίτροπος κ. Oettinger αρμόδιος για θέματα Ενέργειας στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Χουντή, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.
? "Οχι" στην πληρωμή του "χαρατσιού της ΔΕΗ" λέει και η Πανσελινιώτικη Συνεργασία με ανακοίνωσή της, επισημαίνοντας ότι στο ΣτΕ στις 2 Δεκεμβρίου θα κριθεί η συνταγματικότητα του μέτρου.


Kallikrates Chania:ΑΥΡΙΟ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ-Νέες κινητοποιήσεις για το τέλος ακινήτων
click here to translate article

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου