ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ-Ξεκίνησαν οι εγγραφές

Όπως δημοσιεύτηκε την 30-11-2011 στο www.haniotika-nea.gr

Ξεκίνησαν χθες οι εγγραφές για τον νέο κύκλο του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου που οργανώνει ο Δήμος Χανίων μέσω του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π.
Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση: «Στο Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο μπορούν να συμμετάσχουν όσοι ενήλικοι δημότες, ανεξαρτήτως ηλικίας και μορφωτικού επιπέδου, επιθυμούν και επιζητούν την απόκτηση γνώσεων σε σύγχρονα επιστημονικά θέματα από καταξιωμένους επιστήμονες - εισηγητές.  
Ο α’ κύκλος σπουδών του ακαδημαϊκού έτους 2011 - 2012  έχει  θέμα: 'Παιδεία και Οικογένεια' και περιλαμβάνει 10 δίωρα μαθήματα.
Τα μαθήματα θα διεξάγονται στο Μεγάλο Αρσενάλι, στο παλιό λιμάνι.
Σε όσους συμμετέχουν ανελλιπώς θα δοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης (με δικαίωμα 2 απουσιών στον α’ κύκλο σπουδών).
Οι εγγραφές ξεκίνησαν την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011 και θα γίνονται έως και τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011, στα γραφεία του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. στο ισόγειο του Δημαρχείου, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί  σειρά προτεραιότητας. Το κόστος συμμετοχής για την εγγραφή είναι 20 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. στα τηλέφωνα 28213 41628 - 630. Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011 και ώρα 6 μ.μ. στο Μεγάλο Αρσενάλι, στο παλιό λιμάνι».


Kallikrates Chania:ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ-Ξεκίνησαν οι εγγραφές
click here to translate article

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου