Εντυπωσιασμένοι Ιταλοί δημοσιογράφοι από τις ομορφιές και την ασφάλεια της Κρήτης

Όπως δημοσιεύτηκε την 25-5 -2012 στο neatv.gr



Εντυπωσιασμένοι από την Κρήτη, τους ανθρώπους της και τις ομορφιές της, δηλώνουν οι 30 Ιταλοί δημοσιογράφοι- εξειδικευμένοι στο τουριστικό ρεπορτάζ-οι οποίοι φιλοξενούνται από την Περιφέρεια Κρήτης.
Χθες το απόγευμα οι δημοσιογράφοι του εντύπου και ηλεκτρονικού τύπου της Ιταλίας, επισκέφτηκαν τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, ο οποίος και τους δέχτηκε στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου,  όπου κα τους καλωσόρισε.
Ο κ. Αρναουτάκης τόνισε στους εκπροσώπους του τύπου ότι ο βασικός πυλώνας ανάπτυξης του νησιού είναι ο τουρισμός και εγγυήθηκε για την ασφάλεια του προορισμού της Κρήτης. Στο θέμα της ασφάλειας υπερθεμάτισαν και οι Ιταλοί δημοσιογράφοι, που κατά την παραμονή τους στο νησί- όπως δήλωσαν- ένιωσαν σε υψηλό βαθμό, την ασφάλεια, την ελευθερία και τη φιλοξενία.


Ο κ. Αρναουτάκης επεσήμανε ότι η Περιφέρεια επιζητεί τον ποιοτικό τουρισμό και τόνισε προς τους Ιταλούς δημοσιογράφους ότι τα κείμενα και τα ρεπορτάζ τους, θ’ αποτελέσουν την καλύτερη διαφήμιση για την Κρήτη.
«Η σχέση  φιλίας και εκτίμησης ανάμεσα στις δύο χώρες είναι πολύ μεγάλη και η συνεργασία μας θα την κάνει ακόμα μεγαλύτερη», είπε ο κ. Αρναουτάκης. Μετά το πέρας της συνάντησης τηλεοπτικά δίκτυα και άλλα μέσα της Ιταλίας, ζήτησαν και πήραν συνεντεύξεις από τον Περιφερειάρχη.
Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο Διευθυντής της Aegean Airlines στη Νότια Ελλάδα, Πάρις Επιτροπάκης, καθώς η εταιρία προσέφερε τη μεταφορά της αποστολής των Ιταλών δημοσιογράφων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου