Τελικά…υποψήφιος!

Όπως δημοσιεύτηκε την 31-5 -2012 στο neatv.gr




Επίσημη επιβεβαίωση ότι θα είναι υποψήφιος με το νεοσύστατο κόμμα «Δημιουργια Ξανά» στον νομό Χανίων, έδωσε με ανοικτή επιστολή του ο πρώην νομάρχης Χανίων, Γρηγόρης Αρχοντάκης. Ο κ. Αρχοντάκης, ουσιαστικά επιβεβαίωσε ότι οι πληροφορίες για το έντονο παρασκήνιο που εκτυλίχθηκε γύρω από την υποψηφιότητά του, δεν απείχαν από την πραγματικότητα, όμως τα όποια προβλήματα λύθηκαν έπειτα από συνάντησή του με τους επικεφαλής του νέου κόμματος.

Αναλυτικά η επιστολή του κ. Αρχοντάκη:

"Φίλες και Φίλοι,

Με αίσθημα ευθύνης, ειλικρίνειας και αποφασιστικότητας, σας ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012, με το ψηφοδέλτιο της παράταξης «δημιουργία, ξανά!»

Σε μια περίοδο όπου η χώρα αντιμετωπίζει το φάσμα της κατάρρευσης, εν μέσω είτε δογματικών, είτε αντιφατικών απόψεων είναι απαραίτητη μια έκφραση λογικής. Σε μια περίοδο, όπου οι παραδοσιακές κομματικές γραμμές χρίζουν αναθεώρησης ακόμα και κατάργησης, καταδικαζόμενες από το λαϊκό αίσθημα, το κίνητρό μου είναι η συμμετοχή σε μια παράταξη απαλλαγμένη από κάθε είδους κομματικές αγκυλώσεις, που διέπεται από δημοκρατικές διαδικασίες καθώς και από μια πολιτική του εφικτού και της κοινής λογικής, χαρακτηριστικά που απαιτούνται σήμερα παρά ποτέ.

Τέλος, αναφορικά με τους προσωπικούς λόγους αλλά και τα προβλήματα, τα οποία ως αποτέλεσμα είχαν την υπαναχώρησή μου σε σχέση με την υποψηφιότητά μου στις προσεχείς εκλογές της 17ης Ιουνίου, αυτά αντιμετωπίστηκαν, σε κοινή συνάντηση που είχα σήμερα με τους κ.κ. Θάνο Τζήμερο, Στέφανο Μάνο και Γρηγόρη Βαλλιανάτο, στα γραφεία της παράταξης «δημιουργία, ξανά!», στην Αθήνα.

Υ.Γ.
Εάν η Πολιτική στην Ελλάδα ασκούνταν με τον ίδιο ζήλο που ασκείται η παραπολιτική θα ήμασταν «Ελβετία»!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου