Στην υποδοχή Ρώσων επισκεπτών ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης

Όπως δημοσιεύτηκε την 28-5 -2012 στο neatv.gr

Την ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος στην Κρήτη και την ασφάλεια του σχετικού προορισμού, κατέδειξε η παρουσία του Περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη, στην εκδήλωση  υποδοχής  των Ρώσων επισκεπτών, που έφτασαν στο αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης», με πτήση της Κρητικής εταιρίας  Blue Bird Airways.
Στο καλωσόρισμά του ο κ. Αρναουτάκης αναφέρθηκε στα πλεονεκτήματα του νησιού, στην ασφαλή και όμορφη Κρήτη.
 «Την ήσυχη και την ασφαλή Κρήτη, που με αισθήματα αγάπης σας υποδέχεται. Η Περιφέρεια Κρήτης υποδέχεται ένα φίλο λαό. Σας ευχόμαστε καλή διαμονή και ευελπιστούμε ότι θα γίνετε οι καλύτεροι πρεσβευτές μας, όταν επιστρέψετε στην πατρίδα σας.» είπε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης ενώ αναφέρθηκε στην αύξηση της επισκεψιμότητας τουριστών από τις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης προς την Κρήτη.
Ο Περιφερειάρχης ευχήθηκε παράλληλα καλή επιτυχία στην εταιρία, που έχει ξεκινήσει τις πτήσεις της σε Ρωσία και Ισραήλ  από και προς το Ηράκλειο.
Η αμιγώς ελληνική αεροπορική εταιρία, που ασχολείται με προγραμματισμένες και ναυλωμένες πτήσεις, πέρασε  σε νέα δυναμική το 2010, ως μέλος της versus Group, του επιχειρηματικού ομίλου, με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης, με δυναμική παρουσία και τεχνογνωσία στους κλάδους του τουρισμού και των μεταφορών κυρίως στις αποκαλούμενες νέες αγορές.
Η εκδήλωση υποδοχής στο χώρο στάθμευσης "L" του αεροδρομίου Ηρακλείου, είχε Κρητικό παραδοσιακό χαρακτήρα με τη συμμετοχή χορευτικού συγκροτήματος και με το απαραίτητο τοπικό κέρασμα της ρακής και εδεσμάτων.
Στην υποδοχή εκτός του Περιφερειάρχη και των εκπροσώπων της εταιρίας, συμμετείχαν ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ειρηναίος, ο αερολιμενάρχης Γιώργος Πλιάκας, ο Πρόεδρος και Διευθύνοντας Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου Γιάννης Μπρας κ. α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου