Ανοικτό το ενδεχόμενο να αποσύρει την υποψηφιότητα της αφήνει η Χαρίκλεια Ντερμανάκη

Όπως δημοσιεύτηκε την 29-5 -2012 στο flashnews.gr

Ανοικτό το ενδεχόμενο να αποσύρει την υποψηφιότητας της από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στα Χανιά αφήνει η υποψήφια Βουλευτής κυρία Χαρίκλεια Ντερμανάκη σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της και με αιτία την τοποθέτηση του κ. Κώστα Μουντάκη στην τρίτη θέση της λίστας των υποψηφίων του κινήματος στο νομό.

Η κυρία Ντερμανάκη στην ανακοίνωση της επισημαίνει μεταξύ άλλων πως μετά την αποχώρηση του κ. Βαλυράκη "κάποιοι αποφασίζουν να φυτέψουν στην 3η θέση τον κύριο Κώστα Μουντάκη.

Με τον κύριο Μουντάκη δεν έχω καμία προσωπική διαφορά αλλά θεωρώ ότι ήταν πολύ προκλητικό εκ μέρους του να αποδεχθεί αβασάνιστα αυτή την θέση ενώ στις εκλογές της 6ης Μαΐου ήταν ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΠΩΝ.

Διακατεχόμενη λοιπόν από έντονο συναίσθημα αδικίας, θεωρώ ότι είναι τουλάχιστον ανήθικο, όταν πριν ένα μήνα κάποιοι άνθρωποι έχουν κριθεί και έχουν αξιολογηθεί δίνοντας την δύσκολη μάχη του σταυρού, να έρχονται εκ των υστέρων «άκαπνοι» και σαν να μην υπήρξε ποτέ η 6η Μαΐου , και να τοποθετούνται «ΩΣ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΕΣ» στην 3η θέση."

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης της κυρίας Ντερμανάκη αναφέρει:

"Στις εκλογές της 6ης Μαΐου, με πολύ περηφάνια ήμουν υποψήφια πιστεύοντας στα λόγια και τις εξαγγελίες του Προέδρου μας Ευάγγελου Βενιζέλου για αναγέννηση και ανασυγκρότηση εκ βάθρων της βαριά πληγωμένης μας παράταξης.

Με ένα προεκλογικό αγώνα μόλις 12 ημερών ξοδεύοντας χρήματα που δεν μου περισσεύανε εκτέθηκα και ζήτησα την ψήφο των Χανιωτών, σε μια χρονική συγκυρία πάρα πολύ αρνητική για το ΠΑΣΟΚ.

Πρεσβεύοντας το <ΝΕΟ> πήρα 1800 σταυρούς από ανθρώπους που παρόλο που δοκιμάζονται πάρα πολύ, με ψήφισαν πιστεύοντας και αυτοί ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει να αποκοπεί από τα βαρίδια του παρελθόντος και να ανοίξει το δρόμο σε νέους έντιμους και άφθαρτους ανθρώπους.

Κατετάχθην στην 4η θέση, πίσω από τον κύριο Δαμιανάκη, την κυρία Κουρουπάκη και τον κύριο Βαλυράκη.

Ο κύριος Βαλυράκης αποχωρεί και κάποιοι αποφασίζουν να φυτέψουν στην 3η θέση τον κύριο Κώστα Μουντάκη.

Με τον κύριο Μουντάκη δεν έχω καμία προσωπική διαφορά αλλά θεωρώ ότι ήταν πολύ προκλητικό εκ μέρους του να αποδεχθεί αβασάνιστα αυτή την θέση ενώ στις εκλογές της 6ης Μαΐου ήταν ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΠΩΝ.

Διακατεχόμενη λοιπόν από έντονο συναίσθημα αδικίας, θεωρώ ότι είναι τουλάχιστον ανήθικο, όταν πριν ένα μήνα κάποιοι άνθρωποι έχουν κριθεί και έχουν αξιολογηθεί δίνοντας την δύσκολη μάχη του σταυρού, να έρχονται εκ των υστέρων «άκαπνοι» και σαν να μην υπήρξε ποτέ η 6η Μαΐου , και να τοποθετούνται «ΩΣ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΕΣ» στην 3η θέση. Εκτός από άδικο, είναι και γελοίο. Ο ρόλος του ‘’ανύπαρκτου τοπικού ΠΑΣΟΚ’’ καθοριστικός και οι ευθύνες του απέναντι στη Χανιώτικη κοινωνία ,μεγάλες! Εκπροσωπώντας  προφανώς μικροκομματικά και προσωπικά συμφέροντα, τα οποία είναι και μια από τις αιτίες του ντροπιαστικού 13% ,με αρωγό την απαράδεκτη στάση του κυρίου Σουλαδάκη, φαίνεται ότι δεν έχουν καταλάβει τίποτα από το μήνυμα που ο λαός έδωσε στις 6 Μαΐου.

Εκπροσωπώ μια γενιά η οποία κατεξοχήν τιμώρησε το ΠΑΣΟΚ για τη στάση και τις επιλογές του, είτε ψηφίζοντας άλλο κόμμα, είτε απέχοντας.

Ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων αυτής γενιάς, παρόλα τα παράπονα τους με στήριξαν και με ψήφισαν, επειδή με θεώρησαν ικανή να συμβάλλω με τα προσωπικά μου χαρακτηριστικά στην ανανέωση του κινήματος μας.

Ως παιδαγωγός, το πρώτο πράγμα που διδάσκω στους μαθητές μου, με τη στάση ζωής μου πρωτίστως, είναι το ΗΘΟΣ.

Αυτό που διαδραματίζεται αυτή τη στιγμή με τη λίστα των υποψηφίων στα Χανιά θεωρώ ότι είναι ανήθικο, και γι αυτό δεν μπορώ να το στηρίξω.

ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΩ ΠΑΣΟΚ, όχι το ΠΑΣΟΚ των μικρομάγαζων όμως, αλλά το ΠΑΣΟΚ των οραμάτων και της νέας πνοής που θα δώσει την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους να αναλάβουν την αναγέννηση του υπό την ηγεσία του Ευάγγελου Βενιζέλου, τον οποίο στηρίξαμε και εγώ και ο σύζυγός μου ως μέλη του ΠΑΣΟΚ και το 2007 και τώρα.

Μια αναγέννηση η οποία σίγουρα δεν θα προέλθει μέσω της ανακύκλωσης υλικών από κατεδάφιση!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου