Στα Χανιά για το Παλιό Τελωνείο και άλλα θέματα ο Σταύρος Αρναουτάκης

Όπως δημοσιεύτηκε την 29-5 -2012 στο neatv.gr


Τα Χανιά επισκέπτεται αύριο Τετάρτη, ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης, ο οποίος, μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Απόστολο Βουλγαράκη, θα πραγματοποιήσουν επισκέψεις σε υπηρεσίες και σειρά επαφών με διοικητικούς παράγοντες, αλλά και θα συζητήσουν θέματα ιδιωτικών επενδύσεων. Παράλληλα, θα υπάρξει συνεργασία για την ομαλή διεξαγωγή και μετάδοση των αποτελεσμάτων των επαναληπτικών εκλογών της 17ης Ιουνίου.


Η αυριανή μέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική για τα Χανιά και το Δήμο, αφού θα υπογραφεί η προγραμματική σύμβαση για την ανακατασκευή και διαρρύθμιση του Παλιού Τελωνείου, μία υπόθεση που εκκρεμούσε εδώ και πολλά χρόνια. Το έργο, συνολικού προϋπολογισμού 7.600.000 ευρώ έχει ορίζοντα ολοκλήρωσης τους 24 μήνες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του κ. Αρναουτάκη στα Χανιά, έχει ως εξής:

•    Στις 11.00 το πρωί, θα συνυπογράψουν Προγραμματική Σύμβαση με τον Δήμο Χανίων στο Δημαρχείο Χανίων για την ανακατασκευή και διαρρύθμιση του Παλιού Τελωνείου.
•    Στις 12.00 θα επισκεφθούν τη Δ/νση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Χανίων, στο κτίριο της οποίας έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία αναπαλαίωσης.
•    Από την 1.00 – 2.30 μ.μ. θα βρίσκονται στην Π.Ε. Χανίων όπου θα γίνουν συναντήσεις με τη Δ/νση Αγροτ. Οικονομίας & Κτηνιατρικής, το Τμήμα Τουρισμού και το Τμήμα Δια Βίου Μάθησης, Παιδείας και Απασχόλησης και θα συζητηθούν θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων των παραπάνω οργανικών μονάδων. Επίσης θα συζητηθούν θέματα ιδιωτικών επενδύσεων με τη Δ/νση Ανάπτυξης και θέματα που αφορούν τις εκλογές με τη Δ/νση Διοικητικού – Οικονομικού.

neatv.gr-Κ.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου