ΒΑΣΙΚΟΙ ΑΞΟΝΕΣ ΤΗΣ ΑΝΤΑΡΣΥΑ-«Κατάργηση μνημονίων με διαγραφή του χρέους»

Όπως δημοσιεύτηκε την 31-05-2012 στο www.haniotika-nea.gr

Η  άμεση, μονομερής κατάργηση των Μνημονίων και της δανειακής σύμβασης καθώς και η διαγραφή του χρέους αποτελούν τους βασικούς άξονες της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Χανίων, που χθες παρουσίασε το ψηφοδέλτιό της στο Εργατικό Κέντρο.
Το ψηφοδέλτιο απαρτίζεται από τους: Χρήστο Γαλανάκη μηχανολόγο, ελεύθερο επαγγελματία, Μαρία Καλιτσουνάκη, ξενοδοχοϋπάλληλο, μέλος του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Χανίων, Ανδρέα Λιοδάκη, γιατρό, απόφοιτο της Ιατρικής Σχολής του Ε.Κ.Π.Α. και ειδικευόμενο στην ΩΡΛ Κλινική του Νοσοκομείου Χανίων, Φώτη Μπιχάκη, καθηγητή Πληροφορικής, πρόεδρο του Συλλόγου Πληροφορικής Δυτικής Κρήτης και οργανωτικό γραμματέα της ΕΛΜΕ, Μανώλη Παπουτσάκη, οδηγό ταξί, πρώην αντιπρόεδρο του Συλλόγου Οδηγών Ταξί Χανίων, Γιώργο Πιαγκαλάκη, πολιτικό μηχανικό, απόφοιτο της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών, μέλος του Τ.Ε.Ε.
«Σκοπός της ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι να αναδείξει τόσο στον κόσμο της εργασίας, αλλά και στο ευρύτερο λαϊκό κίνημα, ότι απέναντι στη λογική της τρομοκρατίας και της χρεοκοπίας, με την οποία μας βομβαρδίζουν, υπάρχει και η επιλογή ενός διαφορετικού δρόμου που περνά μέσα από τη μονομερή διαγραφή του χρέους, ούτε από τη διαπραγμάτευση ούτε από την αναθεώρηση», τόνισε ο κ. Πιαγκαλάκης.
«Πιστεύουμε ότι στις 17 Ιουνίου o λαός πρέπει να κάνει το δεύτερο βήμα, να στείλει στην Ιστορία το μέτωπο των μνημονιακών κυβερνήσεων που μας έφεραν μέχρι εδώ και η αριστερή στροφή που διαφάνηκε στις 6 του Μάη να ολοκληρωθεί με την ενίσχυση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ», επεσήμανε ο κ. Μπιχάκης.
Από την πλευρά του ο κ. Γαλανάκης ανέφερε πως «καθοριστικό για την πορεία της πατρίδας μας είναι το νόμισμα που θα πορευτούμε στο μέλλον και συνδέεται άμεσα με τη νομισματική πολιτική που ακολουθείται.
Με το ευρώ δεν υπάρχει καμία προοπτική για την πατρίδα μας και πρέπει να αποσυνδεθούμε από αυτό».


Kallikrates Chania:ΒΑΣΙΚΟΙ ΑΞΟΝΕΣ ΤΗΣ ΑΝΤΑΡΣΥΑ-«Κατάργηση μνημονίων με διαγραφή του χρέους»
click here to translate article

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου