Σ' ένα μήνα παραδίδεται ο δρόμος Δρυγιαδέ

Όπως δημοσιεύτηκε την 26-6 -2012 στο neatv.gr

Ένα έργο που η δημοτική αρχή Ρεθύμνου το σχεδίασε από την  πρώτη της θητεία, τείνει προς την ολοκλήρωσή του, καθώς το αργότερο σ' ένα μήνα από σήμερα θα έχει παραδοθεί ο νέος δρόμος στην περιοχή Δρυγιαδέ του δήμου Ρεθύμνου.
Το πρωί μάλιστα ο δήμαρχος Γιώργος Μαρινάκης, εγκατέστησε τον ανάδοχο, τονίζοντας πως μέχρι στιγμής το εν λόγω έργο έχει  απορροφήσει γύρω στις 300 χιλιάδες ευρώ, ενώ με την παρούσα  εργολαβία, όπως είπε, θα ολοκληρωθεί η βατότητα του δρόμου.

Στην τελική ευθεία...

Στην τελική ευθεία εισήλθε πλέον η ολοκλήρωση του δρόμου στην περιοχή του Δρυγιαδέ, που θα εξυπηρετήσει τους κατοίκους των χωριών του Βρύσινα. Το πρωί ο δήμαρχος Ρεθύμνου εγκατέστησε τον ανάδοχο, τονίζοντας πως μέχρι στιγμής το εν λόγω έργο έχει  απορροφήσει γύρω στις 300 χιλιάδες ευρώ, ενώ με την παρούσα  εργολαβία, όπως είπε, θα ολοκληρωθεί η βατότητα του δρόμου.

Όπως εξήγησε ο κ. Μαρινάκης παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, η δημοτική αρχή έκρινε απαραίτητη την ολοκλήρωση του  έργου για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων των περιοχών του Βρύσινα. Μάλιστα το συνολικό μήκος του δρόμου είναι 53 χιλιόμετρα.

Με βάση το χρονοδιάγραμμα το έργο θα έχει ολοκληρωθεί και παραδοθεί σ' ένα μήνα από σήμερα, ενώ η χρηματοδότησή του προέρχεται από εξασφαλισμένα κονδύλια της ΣΑΤΑ.
neatv.gr- Στ. Μαθιουδάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου