ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ-Δωρεάν διανομή τροφίμων

Όπως δημοσιεύτηκε την 21-06-2012 στο www.haniotika-nea.gr

Πέντε τόνοι ντομάτας και πάνω από τρεις τόνοι τρόφιμα μοιράζονται χθες από το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου. Οι ντομάτες είναι προσφορά του Αγροτοβιομηχανικού Συνεταιρισμού Τυμπακίου, ο οποίος και στο παρελθόν έχει διαθέσει κηπευτικά προϊόντα σε Ιδρύματα και την Εκκλησία προκειμένου να προσφερθούν σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.
Επίσης, οι τρεις τόνοι τροφίμων συγκεντρώθηκαν την περασμένη εβδομάδα από τις παραστάσεις της Θεατρικής Ομάδας των Δημοσιογράφων Ηρακλείου (της Ε.Σ.Η.Ε.Π.Η.Ν.) με το έργο της Έλλης Παπαδημητρίου «Κοινός Λόγος» που δόθηκαν στο κηποθέατρο «Μάνος Χατζιδάκις» της πόλης.

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
Εκατοντάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν χθες στο Πεδίον του Άρεως για να προμηθευτούν δωρεάν νωπά κηπευτικά που διέθεσε ο Αγροτικός Συνεταιρισμός «ΑΝΑΤΟΛΗ» της Ιεράπετρας, σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων.
Οι αγρότες της Κρήτης διέθεσαν 2.500 κιβώτια με προϊόντα σε συσκευασίες των 10 κιλών. Προτεραιότητα δόθηκε στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, όπως αυτές έχουν καταγραφεί από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αθηναίων.


Kallikrates Chania:ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ-Δωρεάν διανομή τροφίμων
click here to translate article

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου