ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-Ικανοποίηση για τα ποσοστά στα Χανιά

Όπως δημοσιεύτηκε την 18-06-2012 στο www.haniotika-nea.gr

Την ικανοποίησή τους για τα ποσοστά της ΝΔ στα Χανιά, αλλά και για την εκλογική συνεργασία με τη Δημοκρατική Συμμαχία, εξέφρασαν σε δηλώσεις τους στα 'Χ.Ν.' ο πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής της ΝΔ, κ. Μανώλης Αλιφιεράκης και ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης.
Οπως επεσήμανε ο κ. Αλιφιεράκης: «Εκφράζω την ικανοποίησή μου για το αποτέλεσμα, ένα αποτέλεσμα, ωστόσο, που γεννά μεγάλες ευθύνες. Διότι η πατρίδα μας βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση και πρέπει να κυβερνηθεί άμεσα. Αύριο (σ.σ. σήμερα) κιόλας, ο πρόεδρός μας θα καλέσει τις άλλες πολιτικές δυνάμεις για να συγκροτηθεί μια κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας.
Ελπίζουμε ότι θα ανταποκριθούν οι περισσότερες πολιτικές δυνάμεις, διότι πέρα από την αριθμητική επάρκεια, χρειάζεται και η κοινωνική συνοχή. Και για τον λόγο αυτόν όσο το δυνατό περισσότερες πολιτικές δυνάμεις ενωθούν, τόσο καλύτερο θα είναι για τον τόπο».
Σχετικά με την εκλογική σύμπραξη της ΝΔ με τη Δημοκρατική Συμμαχία ο κ. Αλιφιεράκης ανέφερε: «Είμαι ικανοποιημένος. Από ό,τι φαίνεται πέτυχε, παρά το γεγονός ότι είχαμε λίγες μέρες στη διάθεσή μας και έγινε ξαφνικά, είχε επιτυχία.
Αυτό δείχνει ότι συνεργαστήκαμε πάρα πολύ καλά και πετύχαμε ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα στον Νομό μας. Ευχαριστούμε όλους τους ανθρώπους και από τις δύο πλευρές που εργάστηκαν γι’ αυτό το αποτέλεσμα».
Από την πλευρά του ο κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης τόνισε: «Τα προγνωστικά, όπως αυτά διέρρεαν τις τελευταίες μέρες, επαληθεύτηκαν. Είναι ένα αποτέλεσμα που ασφαλώς μας ικανοποιεί. Οι φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις, οι πολιτικές δυνάμεις που στηρίζουν το ευρώ και την παρουσία της Ελλάδας στην Ευρωζώνη νίκησαν. Από εδώ και πέρα χρειαζόμαστε μια κυβέρνηση με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη κοινοβουλευτική στήριξη. Αυτό που χρειάζεται είναι οι πολιτικές δυνάμεις να καταβάλουν κοινή προσπάθεια για να βρεθούν λύσεις στις δυσκολίες τις οποίες αντιμετωπίζει η Ελλάδα.
Μένω πολύ ευχαριστημένος από το εκλογικό αποτέλεσμα των Χανίων και τη σύμπραξη με τη Δημοκρατική Συμμαχία καθώς η συνεργασία απέδωσε και η ΝΔ ήρθε δεύτερο κόμμα στον Νομό».
Ελένη Φουντουλάκη


Kallikrates Chania:ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-Ικανοποίηση για τα ποσοστά στα Χανιά
click here to translate article

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου