ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ-Στην τελική ευθεία για τις εκλογές

Όπως δημοσιεύτηκε την 11-06-2012 στο www.haniotika-nea.gr

Στην τελική ευθεία για τις εκλογές βρίσκονται τα κόμματα τα οποία οργανώνουν συγκεντρώσεις και περιοδείες στην Κρήτη.
Συγκεκριμένα: Στο Ηράκλειο μιλάει απόψε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στις 8:30 το βράδυ στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος στα Λιοντάρια.
Στα Χανιά έρχεται αύριο Τρίτη η υποψήφια βουλευτής Β? Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ -ΕΚΜ Σοφία Σακοράφα η οποία στις 9:30 το πρωί θα επισκεφθεί το Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων και θα έχει συνάντηση με τη Διοίκηση και με τους εκπροσώπους των εργαζομένων, στις 11:30 θα επισκεφθεί και θα συζητήσει με τους εργαζομένους στο εργοστάσιο της ΔΕΗ στην Ξυλοκαμάρα ενώ στις 9 το βράδυ θα μιλήσει  στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ - ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ στην Πλατεία Αγοράς.

ΔΗΜ.ΑΡ.
Στα Χανιά, θα βρίσκεται σήμερα ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης.
Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ θα μιλήσει στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος, που θα γίνει την ίδια μέρα, στις 8:30 το βράδυ στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς.
Με ανακοίνωσή της η Δημοκρατική Αριστερά Χανίων καλεί τους Χανιώτες και τις Χανιώτισσες στην πολιτική ομιλία του προέδρου της Φώτη Κουβέλη και τονίζει:
«Λίγες μέρες πριν τις κρίσιμες εκλογές της 17ης Ιούνη η ΔΗΜΑΡ παρουσιάζει και συζητά την πρόταση της για μια πολιτική διεξόδου από την οικονομική, κοινωνική και πολιτική κρίση σε προοδευτική κατεύθυνση».

ΝΔ
Σήμερα Δευτέρα 11 Ιουνίου θα επισκεφτεί τα Χανιά ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη κ. Ηλίας Βλαχογιάννης. Στις 9 το πρωί θα επισκεφτεί την Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων, στις 9:30 θα έχει συνάντηση με την Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων, στις 10 θα επισκεφτεί την Πυροσβεστική, στις 10:30π.μ. το Λιμενικό και στις 11:15 θα δώσει συνέντευξη Τύπου.

ΠΑΣΟΚ
Αύριο Τρίτη στις 6μ.μ., κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ με επικεφαλής τον υπεύθυνο Κρήτης ΠΑΣΟΚ και υποψήφιο Βουλευτή Κώστα Σκανδαλίδη   θα επισκεφθεί τον Δήμο Αποκορώνου στο Δημαρχείο στις Βρύσσες.
Θα συμμετέχουν υποψήφιοι βουλευτές και μέλη της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα ΠΑΣΟΚ Χανίων.
Θα παρουσιαστούν τα βασικά σημεία των θέσεων του ΠΑΣΟΚ για τις εκλογές και θα γίνει συζήτηση με όσους παραβρεθούν , πάνω σε θέματα, τόσο σε πολιτικό όσο και σε τοπικό επίπεδο.

'ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ'
Επίσης, στα Χανιά θα βρίσκεται σήμερα Δευτέρα ο επικεφαλής των "Αντιμνημονιακών Πολιτών" και υποψήφιος Βουλευτής Ηρακλείου των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" καθηγητής κ. Νότης Μαριάς.
Ο κ. Μαριάς θα επισκεφτεί το Νοσοκομείο Χανίων συνοδευόμενος από τους υποψήφιους βουλευτές και μέλη της οργάνωσης των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" του νομού. Το πρόγραμμα της επίσκεψης του κ. Μαριά στα Χανιά είναι το εξής:
?10π.μ.: Συνάντηση με τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής της Οργάνωσης Χανίων στα γραφεία του κόμματος.
?11π.μ.: Αφιξη στο Νοσοκομείο. Συνάντηση με εκπρόσωπο της Διοίκησης του Ιδρύματος ο οποίος θα ενημερώσει τον κ. Μαριά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο, έτσι όπως τα αντιλαμβάνεται και τα ιεραρχεί η Διοίκηση.
?11:30π.μ.: Επίσκεψη στις κλινικές. Επικοινωνία με νοσηλευομένους και συνοδούς.
?1μ.μ.: Ομιλία του κ. Μαριά στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου με θέμα: "Το μνημόνιο σκοτώνει τη Δημόσια Υγεία". Εκπρόσωποι συνδικαλιστικών και επιστημονικών ενώσεων των εργαζομένων του ΓΝΝΧ θα παρουσιάσουν τις θέσεις τους για τα φλέγοντα ζητήματα στο χώρο της υγείας. Θα ακολουθήσουν ερωτήσεις από εκπροσώπους των τοπικών μέσων ενημέρωσης και ανοιχτή συζήτηση με εργαζομένους και πολίτες.
?6:30μ.μ.: Συνάντηση με πολίτες
?8 μ.μ.: Ανοικτή ομιλία του κ. Νότη Μαριά στο θεατράκι του Πάρκου Ειρήνης και Φιλίας (απέναντι από τον Δημοτικό Κήπο Χανίων) με τίτλο: "Στις 17 Ιουνίου παίρνουμε την Ελλάδα πίσω!", θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση.
?10:30μ.μ.: Επίσκεψη στο Εκλογικό Κέντρο Αποκορώνου των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" στις Βρύσες Αποκορώνου. Συνομιλία με πολίτες.
?11μ.μ.: Δείπνο στο Νίππος Αποκορώνου

ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ
Στα Χανιά επίσης, θα περιοδεύσει σήμερα ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας των Οικολόγων Πράσινων Γιάννης Παρασκευόπουλος. Στις 11:30π.μ. μαζί με κλιμάκιο από τους Υποψηφίους των Ο.Π. Χανίων θα συναντηθεί με τον πρόεδρο και το Δ.Σ. του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανιών ενώ στη 1 το μεσημέρι θα δώσει κοινή συνέντευξη Τύπου στα Γραφεία των Ο.Π. Χανίων.

ΑΝΤΑΡΣΥΑ
Η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στα Χανιά θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Ιουνίου στις 8:30μ.μ. στην Σπλάντζια. Θα μιλήσουν υποψήφιοι βουλευτές της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στον νομό Χανίων.

ΚΚΕ (μ-λ) - Μ-Λ ΚΚΕ
Εκδήλωση - συζήτηση της εκλογικής συνεργασίας ΚΚΕ (μ-λ) - Μ-Λ ΚΚΕ θα γίνει σήμερα Δευτέρα στις 8 το βράδυ στο Εργατικό Κέντρο Χανίων.
Σε σχετική ανακοίνωση τονίζεται ότι «τα μνημόνια της υποτέλειας εκδηλώνουν ήδη τα τραγικά τους αποτελέσματα στη ζωή του λαού. Ταυτόχρονα είναι υπαρκτοί ακόμη μεγαλύτεροι κίνδυνοι για τη ζωή και το μέλλον των εργαζομένων και της νεολαίας όσο οι ντόπιοι δυνάστες του λαού επιμένουν να βαθαίνουν την πολιτική της ιμπεριαλιστικής εξάρτησης και η αριστερά δε τολμά να συμβάλει στο δυνάμωμα της λαϊκής πάλης δίνοντάς της ταξικό αντιιμπεριαλιστικό προσανατολισμό».


Kallikrates Chania:ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ-Στην τελική ευθεία για τις εκλογές
click here to translate article

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου