ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΕΥΑΧ ΚΑΙ ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ-Σύναψη δανειακής σύμβασης

Όπως δημοσιεύτηκε την 13-06-2012 στο www.haniotika-nea.gr

Τη σύναψη της δανειακής σύμβασης της ΔΕΥΑΧ με το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ύψους 5,2 εκατ. ευρώ, ενέκρινε χθες με απόφασή του το Ελεγκτικό Συνέδριο, "λύνοντας" έτσι ένα χρόνιο πρόβλημα που αντιμετώπιζε ο δήμος Χανίων.
Όπως έκανε γνωστό κατά τη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου, χθες, ο δήμαρχος Χανίων Μανώλης Σκουλάκης, αφού ολοκληρώθηκε ο προσυμβατικός έλεγχος από το Ελεγκτικό Συνέδριο, ενέκρινε τη σύμβαση της σύναψης που πρόκειται να υπογραφεί μέσα στις επόμενες 15 μέρες.
Ο κ. Σκουλάκης εξέφρασε την ικανοποίηση και έκανε λόγο για μια καλή εξέλιξη που ανακουφίζει τη ΔΕΥΑΧ και τον Δήμο Χανίων ο οποίος πλήρωνε για πολλά χρόνια τις υπέρογκες δόσεις.
Όπως σημείωσε ο ίδιος «τώρα οφείλουμε να πληρώσουμε τις υπόλοιπες δόσεις του 2011 που ανέρχονται στις 230.000. Στις 28 Ιουνίου θα μπορούμε να υπογράψουμε τη σύμβαση».
Επίσης ο δήμαρχος Χανίων εξέφρασε την αισιοδοξία του για την επιτυχή έκβαση της Εκθεσης Αγροτικός Αύγουστος 2012 που φέτος θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 3 Αυγούστου έως την Τετάρτη 8 Αυγούστου στη Δυτική Τάφρο.
Ακόμη, κατά τη χθεσινή συνεδρίασή του, το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε να συμπεριληφθούν όλες οι Δημοτικές ενότητες του δήμου Χανίων, εκτός από τη Δημοτική Ενότητα Χανίων, στο πρόγραμμα δακοκτονίας με δολωματικούς από εδάφους ψεκασμούς.
Ακόμη εγκρίθηκε η μίσθωση οικήματος του 27ου Νηπιαγωγείου Χανίων, η εγκατάσταση σταθμού βάσης ασύρματης πρόσβασης στο Διαδίκτυο στο κέντρο των Χανίων με κωδικό θέσης "Χανιά Κέντρο", η πρόταση για βελτίωση ενεργειακής αποδοτικότητας Κέντρου Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου και τον εκσυγχρονισμό του μηχανολογικού εξοπλισμού, η παραλαβή της μελέτης για την περιβαλλοντική αδειοδότηση αποκατάστασης εκβολής ποταμού Μορώνη, η μελέτη και ο τρόπος εκτέλεσης του έργου για την συντήρηση οδών του Δήμου Χανίων (λακκούβες δρόμων, κ.ά.).    


Kallikrates Chania:ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΕΥΑΧ ΚΑΙ ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ-Σύναψη δανειακής σύμβασης
click here to translate article

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου