ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ-“Χτύπημα” στο παραεμπόριο

Όπως δημοσιεύτηκε την 22-06-2012 στο www.haniotika-nea.gr

'Xτύπημα' στο παραεμπόριο επέφερε η Δημοτική Αστυνομία των Χανίων, η οποία, το διάστημα από 3 - 12 Ιουνίου, προχώρησε σε κατασχέσεις 1.325 προϊόντων παραεμπορίου από πλανόδιους μικροπωλητές στην παλιά πόλη, αλλά και σε άλλες περιοχές των Χανίων (π.χ. Μουρνιές - Ελ. Βενιζέλος) καθώς και σε πολυσύχναστες παραλίες του Δήμου στη Δ.Ε. της Ν. Κυδωνίας (Αγία Μαρίνα, Χρυσή Ακτή).
θηκαν αφορούσαν:
Υπενθυμίζεται ότι τον τελευταίο μήνα, η Δημοτική Αστυνομία έχει προχωρήσει σε κατασχέσεις πάνω από 2.000 προϊόντων παραεμπορίου, η πώληση των οποίων αφαιρεί σημαντικά έσοδα από το ελληνικό κράτος ζημιώνοντας παράλληλα την τοπική οικονομία και απειλώντας τη βιωσιμότητα των νόμιμων επιχειρήσεων του Δήμου μας, ιδιαίτερα σε μια τόσο δύσκολη οικονομική συγκυρία όπως η σημερινή.
Συνεχιζονται οι ελεγχοι στην Παλια Πολη
Παράλληλα, συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς οι εντατικοί έλεγχοι της Δημοτικής Αστυνομίας στην παλιά πόλη των Χανίων για την εμπέδωση αισθήματος ασφάλειας στους κατοίκους και επισκέπτες αυτής. Κατά τη διάρκεια των ελέγχων που διεξήχθησαν το διάστημα από τις 4 - 10 Ιουνίου βεβαιώθηκαν:
• 83 παραβάσεις για παράνομη στάθμευση και λοιπές παραβάσεις του Κ.Ο.Κ.
• 7 παραβάσεις για μη τήρηση διατάξεων προστασίας αρχαιοτήτων και ανθυγιεινές εστίες - ακάλυπτα οικόπεδα.
• 6 παραβάσεις για αυθαίρετη κατάληψη κοινόχρηστων χώρων.
• 3 κατασχέσεις εμπορευμάτων.
• 1 παράβαση πλανόδιου εμπορίου (χωρίς άδεια).
«Προτεραιότητά μας είναι η συνεχής αστυνόμευση στην παλιά πόλη και η εμπέδωση αισθήματος ασφάλειας στους κατοίκους, αλλά και στους επισκέπτες αυτής. Στο πλαίσιο αυτό η Δημοτική Αστυνομία διενεργεί καθημερινά τακτικούς -αλλά και έκτακτους- ελέγχους στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της και σύμφωνα με τις εντολές που έχουν δοθεί σε όλους μας από τον δήμαρχο Χανίων, Μ. Σκουλάκη», τονίζει σχετικά ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Χανίων, Μανούσος Λιονάκης.


Kallikrates Chania:ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ-“Χτύπημα” στο παραεμπόριο
click here to translate article

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου