Ευτ. Δαμιανάκης: «Κυβέρνηση εθνικής συνευθύνης για έξοδο από την κρίση»

Όπως δημοσιεύτηκε την 13-6 -2012 στο neatv.gr

 

Η μόνη σοβαρή και υπεύθυνη λύση μετά τις εκλογές για τη σωτηρία της χώρας είναι μια κυβέρνηση εθνικής συνευθύνης με τη συμμετοχή όλων των πολιτικών δυνάμεων που πραγματικά θέλουν την Ελλάδα στο Ευρώ και στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τόνισε σήμερα ο υποψήφιος Βουλευτής Χανίων του ΠΑΣΟΚ Ευτύχης Δαμιανάκης. Ο κ. Δαμιανάκης σημείωσε ότι μόνο μια ισχυρή κυβέρνηση εθνικής συνευθύνης θα μπορούσε να διαπραγματευτεί αποτελεσματικά το Μνημόνιο.
Ο πρώην Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κατήγγειλε τον ΣΥΡΙΖΑ για «άγνοια κινδύνου», σε ότι αφορά τις θέσεις του για καταγγελία του Μνημονίου και για αποχώρηση της χώρας μας από το ΝΑΤΟ, ενώ σημείωσε ότι η έξοδος της Ελλάδας από το Ευρώ θα την μετέτρεπε «σε Αλβανία του 1960».  Ο κ. Δαμιανάκης κατήγγειλε παράλληλα τη ΝΔ για την «καταστροφική για την οικονομία πενταετία Καραμανλή» αλλά και για την «εμμονή Σαμαρά για εκλογές που οδήγησαν τη χώρα σε ακυβερνησία».
Τέλος ο κ. Δαμιανάκης κάλεσε τους Χανιώτες και τις Χανιώτισσες ,οι οποίοι διαχρονικά ψήφιζαν το ΠΑΣΟΚ, να ψηφίσουν με αίσθημα ευθύνης για την επόμενη ημέρα.  «Η ενδυνάμωση του ΠΑΣΟΚ ως ο τρίτος πόλος, είναι υπερ των συμφερόντων της χώρας» τόνισε ο κ.Δαμιανάκης, επισημαίνοντας πως «οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ έχουν εφαρμόσει ότι πιο προοδευτικό υπάρχει στην χώρα».
neatv.gr - Β.Καλογεράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου