ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΠΑΡΟΥΔΑΚΗΣ:-«Συγκρατήσαμε τις δυνάμεις μας»

Όπως δημοσιεύτηκε την 23-06-2012 στο www.haniotika-nea.gr

«Συγκρατήσαμε τις δυνάμεις μας», επισημαίνει σε χθεσινή δήλωσή του ο υποψήφιος βουλευτής των 'Ανεξάρτητων Ελλήνων' Παντελής Καπαρουδάκης.
Μεταξύ άλλων ο κ. Καπαρουδάκης, ευχαριστεί «τους πολίτες του τόπου μας, της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων,  που μας τίμησαν, επιλέγοντας το Κίνημα των 'Ανεξάρτητων Ελλήνων' του Πάνου Καμμένου, κατά τις πρόσφατες εκλογές» και προσθέτει: «Είμαστε μια πολιτική συλλογικότητα τριών, μόλις, μηνών, που -όμως- μπορέσαμε να πείσουμε μεγάλες δυνάμεις του λαού ότι χρειάζεται ενωμένη πατριωτική, αντιμνημονιακή δράση και προοπτική. Ο 'νέος διπολισμός' Ν.Δ. - ΣΥΡΙΖΑ, μας οδήγησε, στα Χανιά, σε μείωση ποσοστού της τάξης του 1.5%. Πρόκειται για τη μικρότερη μείωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Κρήτη και μισή όσον αφορά στο πανελλαδικό ποσοστό μείωσης -3%. Συγκρατήσαμε, δηλαδή, τις δυνάμεις μας σε ικανοποιητικό βαθμό. Αλλά και σε επίπεδο Επικρατείας, αποδείξαμε ότι δεν είμαστε παροδικό πολιτικό φαινόμενο, αποδείξαμε ότι δεν είμαστε 'πολιτική φούσκα'. Ήρθαμε για να μείνουμε!».
Ο ίδιος συμπληρώνει μεταξύ άλλων: «Το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών είναι σεβαστό. Ωστόσο, γνώμη μου είναι ότι προέκυψε επειδή ο λαός, συγκεκριμένα μεγάλη μερίδα του λαού, υπήρξε ευάλωτη στις πιέσεις, στους εκβιασμούς και στα διχαστικά διλήμματα της τρόικας, των τοκογλύφων 'δανειστών' και των συνεργατών τους Ν.Δ. και ΠΑ.ΣΟ.Κ. Τούτο, όμως, δεν μας πτοεί! Αντίθετα, μας δυναμώνει, μας 'πεισμώνει' και μας δίνει δύναμη και ενέργεια να αντιπαλέψουμε! Ένα 'μεγάλο ευχαριστώ', αισθάνομαι την ανάγκη να πω και στους πολίτες που επέλεξαν το πρόσωπό μου δίνοντάς μου την πρώτη θέση σε σταυρούς προτίμησης κατά τις προηγούμενες εκλογές που υπήρχε σταυροδοσία». Τέλος, εύχεται στον βουλευτή Χανίων Μανούσο Βολουδάκη «καλή επιτυχία στην άσκηση των υπουργικών καθηκόντων του».
Kallikrates Chania:ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΠΑΡΟΥΔΑΚΗΣ:-«Συγκρατήσαμε τις δυνάμεις μας»
click here to translate article

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου