ΜΕ “ΠΙΛΟΤΟ” ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ-Προβολή της Κρήτης σε Ουγγαρία και Σλοβακία

Όπως δημοσιεύτηκε την 23-06-2012 στο www.haniotika-nea.gr

Η Κρήτη με 'πιλότο' την Περιφέρεια 'ταξιδεύει' στην τουριστική αγορά της Σλοβακίας και της Ουγγαρίας, αναδεικνύοντας τις φυσικές ομορφιές, τον πολιτισμό, τις καθαρές θάλασσες, την φιλοξενία αλλά και ότι το νησί μας είναι ένας θαυμάσιος και ασφαλής προορισμός για τα εκατομμύρια των τουριστών από όλο τον κόσμο.
Ομάδα Σλοβάκων δημοσιογράφων που βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες στο νησί μας επισκέφθηκαν χθες τον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη. Οι δημοσιογράφοι της Σλοβακίας από το μεγαλύτερο ιδιωτικό τηλεοπτικό κανάλι της χώρας το JOJ TV και ένα περιοδικό ευρείας κυκλοφορίας που κυκλοφορεί παράλληλα στην Ουγγαρία, μεταδίδουν καθημερινά ρεπορτάζ προβάλλοντας την τουριστική εικόνα της Κρήτης αλλά και τον πολιτισμό της.  
Ο περιφερειάρχης σε δηλώσεις που έκανε στο σλοβακικό κανάλι προσκάλεσε τους πολίτες της χώρας να επιλέξουν για την καλοκαιρινές τους διακοπές την Ελλάδα και την Κρήτη.
«Η χώρα μας και το νησί μας είναι ένας ασφαλής προορισμός και καλούμε τους πολίτες της Σλοβακίας να έρθουν εδώ για τις διακοπές τους. Η Κρήτη ως προορισμός προτείνεται όχι μόνο για τις τουριστικές υποδομές της και τις μοναδικές παραλίες της, αλλά και για την ιστορία της και τον αρχέγονο πολιτισμό της».
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση για την πορεία του τουριστικού μας προϊόντος το φετινό καλοκαίρι, ο Περιφερειάρχης σημείωσε ότι βάσει εκτιμήσεων των τουριστικών φορέων ο εισερχόμενος τουρισμός θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα με πέρυσι.


Kallikrates Chania:ΜΕ “ΠΙΛΟΤΟ” ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ-Προβολή της Κρήτης σε Ουγγαρία και Σλοβακία
click here to translate article

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου