ΜΗΝΥΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ-Οχι στα ναρκωτικά

Όπως δημοσιεύτηκε την 22-06-2012 στο www.haniotika-nea.gr

Μήνυμα ενάντια στα ναρκωτικά θα στείλουν οι εκδηλώσεις που θα γίνουν στις 24 και 26 Ιουνίου στα Χανιά.
Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η 26η Ιουνίου καθιερώθηκε ως «Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών» το 1987 από τη Γενική Συνέλευση του Ο.Η.Ε. με στόχο την ευαισθητοποίηση της παγκόσμιας κοινής γνώμης για την αναγκαιότητα προώθησης της πρόληψης και της  αντιμετώπισης της τοξικοεξάρτησης.
Στο πλαίσιο αυτό για τον εορτασμό της φετινής παγκόσμιας ημέρας, υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, του Δήμου Χανίων και της Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. - Κ.Α.Μ., το Συμβουλευτικό Κέντρο Χανίων του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ, η Μονάδα Υποκατάστατων του ΟΚΑΝΑ Χανίων, το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτησιογόνων Ουσιών Ν. Χανίων, σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ, το παράρτημα του ΕΣΥΝ στα Χανιά καθώς και οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Χανίων, συνδιοργανώνουν μια σειρά εκδηλώσεων με κεντρικό σύνθημα «στην κρίση απαντάμε με αλληλεγγύη».
Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, στις οποίες η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό, έχει ως εξής:

ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ
Δημοτικός Κινηματογράφος 'Κήπος'
8.30 μ.μ. Προβολή ταινίας: «Requiem for a Dream».
10 μ.μ. Συζήτηση με θέμα: Εξαρτήσεις, Πρόληψη και Θεραπεία.
Συντονισμός: Τζανακάκη - Μελισσάρη Μαρία, νευρολόγος, ψυχίατρος, διευθύντρια Ψυχιατρικού Τομέα Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, πρόεδρος Κέντρου Πρόληψης Εξαρτησιογόνων Ουσιών Ν. Χανίων, αντιπρόεδρος Εταιρείας Alzheimer Ελλάδος.      
- Εκθεση αφίσας: Οι αφίσες δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο των προγραμμάτων Αγωγής Υγείας σε σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτησιογόνων Ουσιών Ν. Χανίων
- Συλλογή τροφίμων μακράς διάρκειας: Τα τρόφιμα θα συλλέγονται στην είσοδο του Κινηματογράφου και θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Χανίων, στην Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου καθώς και στο Παντοπωλείο «Κύτταρο Χαλέπας».

ΤΡΙΤΗ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ
7 - 8 μ.μ. Ποδηλατοβόλτα: Αφετηρία Ναυταθλητικό Κέντρο Σούδας - Κατάληξη Δημοτικό Θέατρο 'Δημ. Βλησίδης'.
Δημοτικό Θέατρο 'Δημ. Βλησίδης'
9.10 μ.μ. Θεατρική Παράσταση  «Μια φορά και 2 παιδιά».
9.45 μ.μ. Μουσική Συναυλία με το συγκρότημα 'Νοστωδία'.
10.15 μ.μ. Χαιρετισμοί - Συζήτηση με θέμα: Οι εξαρτήσεις.


Kallikrates Chania:ΜΗΝΥΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ-Οχι στα ναρκωτικά
click here to translate article

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου