ΑΠΟ ΤΟ CNN Turk-Τουριστική προβολή της Κρήτης στην Τουρκία

Όπως δημοσιεύτηκε την 21-06-2012 στο www.haniotika-nea.gr

Η Κρήτη θα 'ταξιδέψει' τουριστικά μέσω του CNN Turk στην Τουρκία, εκπέμποντας παράλληλα μηνύματα ειρήνης, αλληλεγγύης, και καλής γειτονίας. Ομάδα παραγωγής του μεγάλου ειδησεογραφικού τουρκικού καναλιού CNN Turk με επικεφαλής τον γνωστό δημοσιογράφο Fatih Turkmenoglou επισκέφθηκε χθες στην Περιφέρεια Κρήτης τον περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη, στο πλαίσιο μεγάλου τουριστικού αφιερώματος που ετοιμάζει το τουρκικό κανάλι.  
Ο Fatih Turkmenoglou που παρουσιάζει την δημοφιλή τουριστική εκπομπή «Η ζωή είναι ωραία ταξιδεύοντας», θα προβάλει ταξιδιωτικό αφιέρωμα στην Κρήτη και αναμένεται να προβληθεί τον μήνα Ιούλιο στο δορυφορικό κανάλι. Θα προβληθούν συγκεκριμένα τέσσερις ωριαίες εκπομπές μια για κάθε Περιφερειακή Ενότητα του νησιού.
Ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης καλωσορίζοντας τον Τούρκο δημοσιογράφο ανέφερε ότι οι δύο χώρες μπορούν να λύσουν ειρηνικά τις όποιες διαφορές που υπάρχουν, για την πρόοδο και την ανάπτυξη των δύο χωρών.
«Τους δύο λαούς τους ενώνουν περισσότερα σε σχέση με αυτά που τους χωρίζουν. Τις σχέσεις θα πρέπει να τις αναπτύξουμε προς όφελος της ειρήνης και των χωρών μας. Η Κρήτη είναι ένα πανέμορφο νησί και περιμένουμε τους Τούρκους τουρίστες για διακοπές, άλλωστε πολλοί Έλληνες επιλέγουν τη γειτονική χώρα για διακοπές».
Ο Τούρκος δημοσιογράφος από την πλευρά του εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την φιλοξενία και τις ομορφιές της Κρήτης.
«Για πρώτη φορά επισκέπτομαι την Κρήτη και αποτελεί για μένα μια πρωτόγνωρη εμπειρία. Επισκεφθήκαμε ολόκληρο το νησί και ολοκληρώνουμε μια θαυμάσια παραγωγή - αφιέρωμα στην Κρήτη. Θέλω να ευχαριστήσω τον περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη για την υποστήριξη και την οικογένεια Κοκοτού για τη φιλοξενία».


Kallikrates Chania:ΑΠΟ ΤΟ CNN Turk-Τουριστική προβολή της Κρήτης στην Τουρκία
click here to translate article

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου