Συνάντηση Περιφερειάρχη με το Δήμαρχο Γαύδου για τα θέματα ανάπτυξης του νησιού

Όπως δημοσιεύτηκε την 05-7 -2012 στο neatv.gr



Οι αναγκαίες υποδομές και τα θέματα ανάπτυξης της Γαύδου, ήταν το αντικείμενο της, στην Περιφέρειας, του Δημάρχου της ακριτικής νήσου με τον Σταύρο Αρναουτάκη. Ο Ευστράτιος Λαμπάκης συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη στα γραφεία της Περιφέρειας Κρήτης και παράλληλα συζήτησαν θέματα υγείας και περίθαλψης των κατοίκων στην «εσχατιά της Ευρώπης». Ο κ. Αρναουτάκης ανέφερε στο Δήμαρχο ότι τα θέματα των βασικών υποδομών και ανάπτυξης του νησιού, προωθούνται, με στόχο το μέλλον του νησιού και την αντιμετώπιση των αναγκών των κατοίκων του, ενώ το επόμενο διάστημα αναμένεται να γίνει επί τόπου επίσκεψη στη Γαύδο και εξέταση των θεμάτων υποδομών και ανάπτυξης.
Όπως έγινε γνωστό από τη σημερινή συνάντηση στην Περιφέρεια, περί τα τέλη του Αυγούστου θα εγκαινιαστεί το νέο ιατρείο του νησιού, που κατασκευάστηκε με το πρόγραμμα «Πράσινη Ανάπτυξη», ένα έργο αναγκαίο για τους κατοίκους του νησιού αλά και τους πολυάριθμους επισκέπτες.
Επίσης στη διάρκεια της συνάντησης ο Περιφερειάρχης και ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου και υπεύθυνος της Κινητής Μονάδας Μαστογραφίας, Γιώργος Πιτσούλης, ενημέρωσαν το Δήμαρχο ότι τον προσεχή Σεπτέμβριο θα βρίσκονται στη Γαύδο τόσο ο Μαστογράφος όσο και οι Κινητές Μονάδας Ιατρικής και Οδοντιατρικής, για δωρεάν εξετάσεις στους κατοίκους του νησιού, αλλά και μια ομάδα γιατρών διαφόρων ειδικοτήτων, για την ενδελεχή εξέταση των κατοίκων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου