Πλατανιάς: Βραβείο τιμής στην Ομάδα που πέτυχε το όνειρο

Όπως δημοσιεύτηκε την 03-7 -2012 στο neatv.gr



Την ποδοσφαιρική ομάδα του Πλατανιά βράβευσε ο Δήμος της περιοχής για τον άθλο που πέτυχε να βρεθεί στα γήπεδα της πρώτης Εθνικής. Η βράβευση πραγματοποιήθηκε σε έκτακτη πανηγυρική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Ο Δήμαρχος Πλατανιά Γιάννης Μαλανδράκης δεν παρέλειψε να τονίσει ότι ο Δήμος δε θα αφήσει την ομάδα να φύγει από το Νομό Χανίων εξαιτίας της έλλειψης γηπέδου. Μάλιστα μετά από την αγαστή συνεργασία και με το Δήμαρχο Χανίων Μανώλη Σκουλάκη για τη χρήση του γηπέδου στα Περβόλια, στόχος είναι και η αναβάθμιση του Δημοτικού Σταδίου του Μάλεμε, το οποίο είναι η κυρίως έδρα της ομάδας.


Οι παίκτες και όλοι οι εμπλεκόμενοι παράγοντες είχαν δώσει ψυχή προκειμένου ο Πλατανιάς να κάνει το όνειρο πραγματικότητα και να μπει στα γήπεδα της Α’Εθνικής. Με το παραπάνω ζητούμενο χαίρει της υποστήριξης του Νομού Χανίων και η ευχή είναι να φτάσει ακόμα και στην κορυφή της συγκεκριμένης κατηγορίας.

Συγχαρητήρια και από Μινώταυρο


Το ΔΣ του Μινώταυρου έστειλε συγχαρητήρια ανακοίνωση στην ΠΑΕ Πλατανιάς για την επιτυχία της ανόδου στη Σούπερ Λιγκ:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ ΜΟΥΡΝΙΩΝ εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια του στην φίλη ομάδα ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΧΑΝΙΩΝ για την πανάξια άνοδό της στα σαλόνια της SUPER LEAGUE και της εύχεται κάθε επιτυχία την ερχόμενη ποδοσφαιρική σεζόν όπου θα αγωνίζεται στην πρώτη τη τάξη ποδοσφαιρική κατηγορία της χώρας. Με το επίτευγμα το οποίο πέτυχαν οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑ απέδειξαν για μια ακόμη φορά πόσο μεθοδικά και άψογα λειτουργεί εδώ και χρόνια η ομάδα, πραγματικά σαν μία οικογένεια και μας έκαναν όλους περήφανους.

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ. ΔΕΥΑΒΑ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ


Υπό την ιδιότητα μου ως προέδρου του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΒΑ αλλά και ατομικά υπό την ιδιότητα του δημοτικού συμβούλου και προπάντων ως απλού φιλάθλου χαιρετίζω την άνοδο της ομάδος της ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ στην Α’ Εθνική κατηγορία και δηλώνω ότι στο μέτρο των δυνατοτήτων μας(τόσο συλλογικά όσο και ατομικά) θα συμπαρασταθούμε στην ομάδα με όλες μας τις δυνάμεις.
Αξίζουν ειλικρινά συγχαρητήρια τόσο στους αθλητές-ποδοσφαιριστές,προπονητές,γυμναστές όσο και στο λοιπό βοηθητικό προσωπικό αλλά και στο σύνολο του διοικητικού συμβουλίου της ομάδος και ιδιαίτερα στον Πρόεδρο Κο ΒΑΡΟΥΞΑΚΗ ΣΤΕΛΙΟ.
Για το σύνολο του δήμου ΠΛΑΤΑΝΙΑ η παρουσία της ομάδος στην Α’ Εθνική σημαίνει κάτι παραπάνω από μια τοπική επιτυχία, η αναπτυξιακή διάσταση είναι αυτή που πρέπει να μας καθοδηγήσει στις ενέργειες μας προκειμένου ο ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ να μείνει στην συνείδηση των φιλάθλων όλης της χώρας με ό,τι αυτό συνεπάγεται θετικά για τον τόπο μας.
Είναι η ώρα που δεν πρέπει να μείνουμε στα λόγια άλλα να κάνουμε έργα πολύ συγκεκριμένα προς αύτη την κατεύθυνση.
Δεσμεύομαι πως θα εργαστώ και εγώ προσωπικά και το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΒΑ με όλες μας τις δυνάμεις για την υλοποίηση των παραπάνω στόχων.
Καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που καλείται να επιφορτιστεί η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ.
Συγχαρητήρια και στον αρχηγό της Εθνικής μας ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ για την πολύχρονη προσφορά του στο χώρο του ποδοσφαίρου όπου με πάθος και φορώντας την βαριά φανέλα της Εθνικής μας δεν σταμάτησε λεπτό να αγωνίζεται για το καλό της

neatv.gr-Βαγγέλης Φυντριλάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου