1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Α1 ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΝΔΡΩΝ Άξιος MVP ο Γ. Καραγεωργίου

Όπως δημοσιεύτηκε την 21-09-2010 στο http://www.haniotika-nea.gr/52576

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Α1 ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΝΔΡΩΝ

Άξιος MVP ο Γ. Καραγεωργίου

21-09-2010

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Γιώργος Καραγεωργίου ψηφίστηκε ως ο πολυτιμότερος παίκτης (MVP) της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 χάντμπολ ανδρών, αφού μπορεί η ομάδα του να έχασε από τον Κύδωνα, όμως τα 21 γκολ που σημείωσε είναι κάτι που δε συμβαίνει συχνά στη μεγάλη κατηγορία.
Απόλυτα δικαιολογημένα, λοιπόν, πήρε την ψήφο των προπονητών της Α1 και σε δηλώσεις του στο επίσημο site της ΟΧΕ, ο 32χρονος αριστερός ίντερ του Ζαφειράκη Νάουσας, τόνισε: " Είναι η πρώτη φορά που βγαίνω MVP και ευχαριστώ τους προπονητές που με ψήφισαν, ενώ σίγουρα θα ήμουν πιο χαρούμενος εάν είχαμε κερδίσει και το παιχνίδι. Το γκόλ αποτελεί μια... ντόπα για τον αθλητή, χωρίς όμως να είναι αυτοσκοπός. Στον Ζαφειράκη ξεκινήσαμε μια νέα προσπάθεια με βάση τους καινούργιους αθλητές, με στόχο να «δέσουμε» αυτό το σύνολο με τους πιο μεγάλους και εμπειρότερους παίκτες της ομάδας. Δεν θα παρατήσουμε την προσπάθεια μέχρι τον τελευταίο αγώνα και θα δώσουμε τα πάντα για την παραμονή στην Α1".
ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΚΥΔΩΝΑ ΟΙ ΧΑΝΙΩΤΕΣ ΦΙΛΑΘΛΟΙ
Από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος φάνηκε οτι οι χανιώτες φίλαθλοι θα συμπαρασταθούν και φέτος στην προσπάθεια του Κύδωνα για μια καλή παρουσία στην Α1 χάντμπολ ανδρών.
Η προσέλευση τους στον αγώνα με τον Ζαφειράκη ήταν κάτι παραπάνω απο ικανοποιητική και σίγουρα αυτοί που βρέθηκαν στο κλ. Κλαδισού έμειναν ικανοποιημένοι από το θέαμα που προσέφερε ο Κύδωνας, τουλάχιστον μέχρι το 40', συμπαραστάθηκαν ηθικά στους παίκτες όταν "φάνηκε" η αγωνιστική κάμψη και τους χειροκρότησαν θερμά στο τέλος για το γεγονός ότι άρχισαν με νίκη τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Το "παρών" έδωσαν και πολιτικά πρόσωπα του νομού μας. Ο βουλευτής Χανίων -και υποψήφιος δήμαρχος- Μανώλης Σκουλάκης (φωτ. 1), παρακολούθησε τον αγώνα συνοδευόμενος από μεγάλη ομάδα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, όπως επίσης ο νομάρχης Χανίων -και επίσης υποψήφιος δήμαρχος- Γρηγόρης Αρχοντάκης (φωτ. 2 με τον πρόεδρο του Κύδωνα, Σάκη Κουβάτσο και τον πρόεδρο της επιτροπής χάντμπολ, Νότη Ψυλλάκη), αλλά και ο τέως βουλευτής -και υποψήφιος δήμαρχος Πλατανιά- Στέλιος Νικηφοράκης (φωτ. 3).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου