ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΡ. ΑΡΧΟΝΤΑΚΗ Συνάντηση με φορείς της Εκπαίδευσης

Όπως δημοσιεύτηκε την 13-10-2010 στο http://www.haniotika-nea.gr/53812

ΤΟΠΙΚΑ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΡ. ΑΡΧΟΝΤΑΚΗ

Συνάντηση με φορείς της Εκπαίδευσης

13-10-2010

Επίσκεψη στα γραφεία της Διεύθυνσης της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων πραγματοποίησε χθες το πρωί ο υποψήφιος δήμαρχος Χανίων, επικεφαλής του συνδυασμού 'Χανιά - Ανοιχτή Πολιτεία' Γρηγόρης Αρχοντάκης.
Ο κ. Αρχοντάκης συναντήθηκε με τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης κ. Ποντικάκη με τον οποίο συζήτησαν θέματα της αρμοδιότητάς του. Αμέσως μετά ο κ. Αρχοντάκης συναντήθηκε με τα μέλη του Συλλόγου Ιδιοκτητών Ταξί Χανίων, οι οποίοι των ευχαρίστησαν για την ουσιαστική συνεργασία που είχε αναπτυχθεί μεταξύ τους τα προηγούμενα χρόνια.
Το μεσημέρι ο κ. Αρχοντάκης συναντήθηκε με τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών καθώς και της ΕΛΜΕ. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης επισημάνθηκε από τον υποψήφιο δήμαρχο Χανίων πως θα πρέπει να είναι μέγιστη προτεραιότητα στον νέο Καλλικρατικό Δήμο τα θέματα  της εκπαίδευσης, ενώ υπηρξε ταύτιση απόψεων σε αρκετά ζητήματα που αφορούν την τοπική εκπαιδευτική κοινότητα.
• Σήμερα, στις 10 το πρωί, ο κ. Αρχοντάκης θα επισκεφθεί τα γραφεία της Διεύθυνσης της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων και στις 11 π.μ. θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στα γραφεία στα Χανιά της Περιφέρειας Κρήτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου