Μήνυμα Υποψήφιου Δημάρχου Πλατανιά Τσαγκαράκη Γιώργου




Μήνυμα Δημάρχου

Συνδημότισσες και Συνδημότες, Νέοι του Δήμου Πλατανιά,
σε λίγες μέρες ψηφίζουμε στο νέο Δήμο μας για το Δήμαρχο και τη Νέα Δημοτική Αρχή.
Όλοι οι πολίτες του Δήμου έχουν το δικαίωμα αλλά και την υποχρέωση να κρίνουν, να συγκρίνουν και να επιλέξουν τους καλύτερους μεταξύ των υποψηφίων για την νέα περίοδο. Η Δημοτική μας παράταξη ‘ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ’ στην οποία έχω την τιμή να ηγούμαι, κατέρχεται στις εκλογές με συγκεκριμένο έργο αλλά και δεσμεύσεις τις οποίες καλείστε να αξιολογήσετε.
Σήμερα κοιτάζουμε το μέλλον, με θέσεις και προτάσεις που είναι προϊόν ενός αξιόπιστου και δημιουργικού διαλόγου με τις τοπικές κοινωνίες, τους κοινωνικούς φορείς, αλλά κυρίως τους ίδιους τους πολίτες.
Βαδίζουμε προς τις Δημοτικές Εκλογές του 2010 με σαφή και συγκεκριμένο προσανατολισμό και μοναδικό αντίπαλο τα μεγάλα προβλήματα του νέου Δήμου μας.
Πιστεύουμε όμως ότι με την εμπειρία μας αλλά και τον ενθουσιασμό που διαθέτουμε, θα αντιμετωπίσουμε τα μεγάλα προβλήματα του νέου Δήμου.

Φίλες και φίλοι, νέοι του Δήμου,
Η δική μας παράταξη με νέους ανθρώπους, νέα πρόσωπα, με περισσότερες γυναίκες είναι έτοιμη για μία δημιουργική τετραετία.
Πρέπει να ταυτιστούμε με το ριζοσπαστικό, με το σύγχρονο και το δημιουργικό και να αποδείξουμε στην κοινωνία ότι το ήθος, η ικανότητα, η εντιμότητα και η επάρκεια επιβραβεύονται.
Με τις σκέψεις αυτές, ζητάμε την συστράτευση όλων σας στην προσπάθεια αυτή και να είστε σίγουροι ότι το ψηφοδέλτιο μας έχει δημιουργήσει όλες τις προϋποθέσεις, ώστε ο νέος Δήμος μας να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις του μέλλοντος.

Σας ευχαριστώ
Γιώργος Τσαγκαράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου