Συνάντηση Τ. Βάμβουκα με ιδιοκτήτες Ταξί

Όπως δημοσιεύτηκε την 30-10 -2010 στο http://www.agonaskritis.gr/%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%ac%ce%bd%cf%84%ce%b7%cf%83%ce%b7-%cf%84-%ce%b2%ce%ac%ce%bc%ce%b2%ce%bf%cf%85%ce%ba%ce%b1-%ce%bc%ce%b5-%ce%b9%ce%b4%ce%b9%ce%bf%ce%ba%cf%84%ce%ae%cf%84%ce%b5%cf%82-%cf%84%ce%b1/

Συνάντηση με τους εκπροσώπους του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί, κ. Η. Καραπατάκη (Πρόεδρο) και κ. Δ. Κοκοτσάκη (Γραμματέα), είχε ο υπ. Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας και ο υποψήφιος δημ. σύμβουλος του ΔΗΜΟΥ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Χρήστος Μυλωνάκης.

Οι εκπρόσωποι του συνδέσμου επισήμαναν τα θέματα που τους προβληματίζουν, όπως, το θέμα της κοινής λειτουργίας, την πάγια θέση για την μη αλλαγή έδρας στα αυτοκίνητα ενόψει της συνένωσης των Δήμων, την διατήρηση της πιάτσας στην πλατεία 1866 και τέλος το θέμα με την λειτουργία των τουριστικών τρένων.

Ο υπ. Δήμαρχος Τάσος Βάμβουκας τόνισε μεταξύ άλλων ότι το θέμα της κοινής λειτουργίας των ΤΑΧΙ, που η εφαρμογή του δεν ολοκληρώθηκε λόγω των εκλογών, είναι μια λογική και αναγκαία πρόταση, που οργανώνει σωστότερα τη δραστηριότητα των αυτοκινητιστών, αλλά κυρίως καλυτερεύει την εξυπηρέτηση του κοινού.

Ο Τάσος Βάμβουκας και ο Χρήστος Μυλωνάκης, συναντήθηκαν ακόμα και αντάλλαξαν απόψεις και με τον Πρόεδρο του Συνεταιρισμού Ραδιοταξί ΕΡΜΗΣ κ. Μιχ. Παπαηλιάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου