Μήνυμα Υποψήφιου Δημάρχου Πλατανιά Αγοραστάκη Γιώργου


ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑ - «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ»
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΠΛΑΤΑΝΙΑ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣΤΑΚΗΣ
ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ


Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες ,
Με το πρόγραμμα «Καλλικράτης», επιδιώκονται σημαντικές αλλαγές στο χαρακτήρα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Οι νέες δημοτικές Αρχές θα κληθούν να διαχειριστούν νέα σύνθετα καθήκοντα σε μεγαλύτερη γεωγραφική έκταση. Την ίδια στιγμή οι οικονομικοί πόροι που θα τους διατίθενται όχι μόνο δεν είναι εξασφαλισμένο ότι θα αυξάνονται ισοδύναμα, αλλά αντίθετα πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι σε συνθήκες γενικευμένης οικονομικής κρίσης, θα μειώνονται δραστικά. Αυτό θα έχει σοβαρές επιπτώσεις στο κοινωνικό ρόλο του νέου Δήμου και αρνητική επίδραση στη καθημερινότητα των πολιτών.

Κάτω απ’ αυτές τις συνθήκες μια ισχυρή, μαχητική, αποτελεσματική και κοινωνικά ευαίσθητη Δημοτική Αρχή, που θα σταθεί δίπλα στην δοκιμαζόμενη τοπική κοινωνία, είναι περισσότερο από ποτέ αναγκαία. Σήμερα έχομε ανάγκη από μια Δημοτική Αρχή που στο κέντρο της πολιτικής της θα είναι οι τοπικές ανάγκες και το δημόσιο συμφέρον, θα τηρεί ευλαβικά την ισοπολιτεία, θα στηρίζει τις συλλογικές δημιουργικές πρωτοβουλίες, θα στέκεται με αντικειμενικότητα και αποτελεσματικά δίπλα στα μικρά και μεγάλα καθημερινά προβλήματα των δημοτών, προτάσσοντας τις αξίες της κοινωνικής αλληλεγγύης και της συλλογικής δράσης. Μια Δημοτική Αρχή αποτελεσματική, αυστηρή και δίκαιη στην διαχείριση του κοινωνικού πλούτου, με σαφές και συνεκτικό αναπτυξιακό όραμα. Μια δημοτική Αρχή αποφασισμένη να διαφυλάξει τα αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά του Δήμου. Που θα ενώνει και δεν θα διαιρεί. Μια Δημοτική αρχή που θα υπηρετεί το συνολικό και συλλογικό συμφέρον χωρίς διαχωρισμούς, αλλότριους σκοπούς κι επιδιώξεις. Μια Δημοτική Αρχή που δεν θα είναι απολογητής μιας κοινωνικά ανάλγητης πολιτικής.

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες,

Σας καλούμε να κλείσομε πίσω μας την πόρτα στο παλιό και ξεπερασμένο. Να θέσομε τέρμα στις εποχές της προχειρότητας, της μετριότητας και της αδιαφάνειας. Να μην επιτρέψομε διαιώνιση καταστάσεων ευνοιοκρατίας, πελατειακών σχέσεων και κομματικών περιχαρακώσεων. Να ξαναρχίσομε απ’ την αρχή και να βάλομε τα θεμέλια ενός σύγχρονου, ανοικτού κι αποτελεσματικού Δήμου. Να δημιουργήσουμε ένα Δήμο κοινό σπίτι, μια στέγη κοινωνικής προστασίας όλων μας και όχι ένα παραμάγαζο του κομματικού κράτους.

Σ΄αυτές τις συνθήκες αποτελεί κρίσιμο μέγεθος η συμμετοχή. Πρέπει όλοι να δώσουμε το παρόν επιλέγοντας  άτομα με αποδεδειγμένες ικανότητες, γνώσεις και εμπειρίες, που παρέχουν την εγγύηση ότι μπορούν να διαχειριστούν με επιτυχία την νέα δύσκολη και απαιτητική κατάσταση. Δεν μπορούμε να αφήσουμε την τύχη του δήμου μας στα χέρια «άλλων». Τώρα παρά ποτέ είναι απαραίτητη η ενεργητική συμμετοχή κάθε Δημότη του νέου Δήμου Πλατανιά. Είναι απαραίτητη η ψήφος στην  «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΠΛΑΤΑΝΙΑ- ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ»

Ώστε στις 7 Νοεμβρίου να πούμε  ΝΑΙ στο καινούργιο!
Να Αφήνουμε πίσω το παλιό. Να Γυρίζομε σελίδα!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣΤΑΚΗΣ
Υποψήφιος Δήμαρχος
 «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΠΛΑΤΑΝΙΑ- ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου