Κεντρική ομιλία του Χαράλαμπου Κουκιανάκη στις Βρύσσες

Όπως δημοσιεύτηκε την 02-11 -2010 στο http://www.agonaskritis.gr/%ce%ba%ce%b5%ce%bd%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%bf%ce%bc%ce%b9%ce%bb%ce%af%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%87%ce%b1%cf%81%ce%ac%ce%bb%ce%b1%ce%bc%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%ba%ce%bf%cf%85%ce%ba%ce%b9/

Αύριο Τετάρτη 3 Νοεμβρίου στις 7.30 το απόγευμα, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αποκόρωνα και επικεφαλής της Ενωτικής Μαχητικής Αποκορωνιώτικης Ανεξάρτητης Κίνησης – ΕΜΑΑΚ, Χαράλαμπος Κουκιανάκης, πραγματοποιεί την  Κεντρική Ομιλία του στις Βρύσσες Αποκορώνου.

Στο κάλεσμα του, ο κ. Κουκιανάκης αναφέρει: «Επιτέλους Αποκορωνιώτες ήρθε η ώρα της κοινωνικής μας και τοπικής μας αφύπνισης. Πρέπει όλοι μας να αναλογισθούμε τις ευθύνες μας… Έχει ο καθένας μας ευθύνη. Ευθύνη ακόμα και όταν ψηφίζει. Αυτοί που κυβερνούν έναν τόπο είναι αυτοί που μας αξίζουν… Εμείς ψηφίζουμε εμείς επιλέγουμε. Η ψήφος αυτή είναι ευθύνη. Η ψήφος τούτη τη φορά φέρει όλο το βάρος της πορείας του τόπου μας, του αύριο των παιδιών, της ανάδειξης της ταυτότητας μας. Έχουμε ανάγκη την αφύπνιση, γιατί ο τόπος μας αξίζει όλα αυτά που κάποιοι του στέρησαν».

Ο επικεφαλής της ΕΜΑΑΚ, καλεί όλους τους Αποκορωνιώτες στο ραντεβού της Τετάρτης στις Βρύσσες και όπως χαρακτηριστικά αναφέρει: «Εμείς συνεχίζουμε τις περιοδείες μας και τις επισκέψεις σε χωριά του Αποκόρωνα, προσπαθώντας να πείσουμε τις τελευταίες αυτές μέρες, όλους τους συνδημότες του πως κανείς δεν πρέπει να μείνει απλώς παρατηρητής των εξελίξεων λόγω Καλλικράτη, αλλά όλοι μαζί από κοινού μπορούμε να απαιτήσουμε αυτά που μας αναλογούν και αξίζουν και στον τόπο μας και στα παιδιά μας.

«Δεν θα μπορούσα να συμπορευτώ με έναν επικεφαλής ψηφοδελτίου για το δήμο του Αποκόρωνα, αναφέρει ο γιατρός και δήμαρχος Γεωργιούπολης Φερδινάρδος Μαρικάκης, αν δεν του είχα απόλυτη εμπιστοσύνη. «Η εμπιστοσύνη αυτή απαγορεύεται να ξεφτίσει, επιβάλλεται να στηρίξει το αύριο του Αποκόρωνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου