Ανταπάντηση στην επιστολή του κ. Δερμιτζακη Γ.

Όπως δημοσιεύτηκε την 30-10 -2010 στο http://www.agonaskritis.gr/%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b1%cf%80%ce%ac%ce%bd%cf%84%ce%b7%cf%83%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bb%ce%ae-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%ba-%ce%b4%ce%b5%cf%81%ce%bc%ce%b9/

κ. Γ. Δερμιτζάκη, δέν προέρχεστε από παρθενογένεση, αλλά έχετε διατελέσει Δήμαρχος Πελεκάνου επί μια οχταετία, περίοδο με δύο Κοινοτικά Πλαίσια Στήριξης (Κ.Π.Σ) και με Εθνική Οικονομία ισχυρή, και σας ερωτώ να μας απαριθμήσετε ένα προς ένα τα Έργα που εκτελέσατε κατά την διάρκεια της Θητείας σας.

Εγώ προσωπικά επί των ημερών σας θυμάμαι την δημιουργία Πλατείας στον Βουτά η οποία παραμένει ημιτελής, και την στροφή του δρόμου προς τον Ψηλό Βόλακα έργο το οποίο και εκτέλεσε η Νομαρχία Χανίων εάν θυμάμαι καλά.

Εσείς επί μια οχταετία, το μόνο το οποίο πράξατε, ήταν να κάνετε παράνομες χωροθετήσεις για την μετεγκατάσταση του βιολογικού καθαρισμού Παλαιόχωρας από την θέση Τηγάνι στο φαράγγι Τροχαλού, παράνομες χωροθετήσεις και αδιέξοδες προτάσεις για την μετεγκατάσταση του Νεκροταφείου Παλαιοχώρας από το σημείο πλησίον του ξενοδοχείου σας (65 μέτρα από το Νεκροταφείο Παλαιόχωρας βλέπε GOOGLE EARTH), ψηλά στο βουνό και στην κορφή «Νεροβόλακας». Η μετεγκατάσταση του Νεκροταφείου Παλαιόχωρας θεωρώ ότι είναι Ασέβεια προς τους Νεκρούς συμπολίτες μας προκειμένου εσείς να μπορέσετε να λειτουργήσετε σε πλήρη ανάπτυξη το ξενοδοχείο σας. Επιπλέον να επιτύχετε την πολεοδόμηση της περιοχής του Νεκροταφείου όπου έχετε ιδιοκτησία με ελαιώνες κοντά στη θέση αυτή και στην ευρύτερη περιοχή.

Στην απάντησή σας γράφετε ότι δεν υπάρχουν πολεοδομικές παραβάσεις στο ξενοδοχείο σας ενώ εγώ θέτω ζήτημα με το άρθρο μου ως προς το πώς πήρε έγκριση καταλληλότητας το οικόπεδο σας από τον ΕΟΤ για την δημιουργία ξενοδοχείου 23 δωματίων από τα οποία τελικά λειτουργείτε τα 12.

Αυτά προς απάντηση σας, τα οποία και θέτω στην Κρίση των Συμπολιτών μας.

ΣΠΥΡΟΣ Θ. ΖΟΥΡΙΔΑΚΗΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
fotoplasi@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου