Τελεσίγραφο από τον Εισαγγελέα Ηρακλείου για τις καντίνες

Όπως δημοσιεύτηκε την 27-1 -2011 στο neatv.gr

alt

Τελεσίγραφο έδωσε χθες ο εισαγγελέας Ηρακλείου, Ν.Μαρκάκης στη Δημοτική Αστυνομία και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να σφραγίσουν άμεσα όλες τις καντίνες χωρίς άδεια.

Στο πλαίσιο σύσκεψης την οποία συγκάλεσε με τη συμμετοχή εκπροσώπων του Εμπορικού Συλλόγου, της Δημοτικής Αστυνομίας, του αντιδημάρχου Οικονομικών κ.Περυσινάκη, αλλά και ομάδας ατόμων που λειτουργούν καντίνες, ξεκαθάρισε ότι ο νόμος θα εφαρμοστεί προς κάθε κατεύθυνση.

Και προς αυτούς που παράνομα λειτουργούν και πρέπει να κλείσουν, δείχνοντας προς των πλευρά των ιδιοκτητών καντινών και προς αυτούς που δεν ελέγχουν και δε σφραγίζουν τα χωρίς άδεια μαγαζιά, δείχνοντας τους εκπροσώπους της Δημοτικής Αστυνομίας.

Από εδώ και πέρα κανείς δεν θα έχει καμία δικαιολογία να μην τηρεί το νόμο, τόνισε ο εισαγγελέας ο οποίος δεν έκρυψε τη δυσαρέσκεια του για τα χαλαρά αντανακλαστικά του Δήμου Ηρακλείου στο θέμα των ελέγχων για το οποίο μέχρι σήμερα έχουν γίνει πολλές συσκέψεις.

Ο εισαγγελέας εμφανίστηκε ενοχλημένος για την κατάσταση που επικρατεί στην ευρύτερη περιοχή του ΠΑΓΝΗ, όπου τόνισε ότι λειτουργούν καντίνες χωρίς άδεια και, παρά τις εντολές που έχει δώσει για να σφραγιστούν, εξακολουθούν ανενόχλητα να λειτουργούν.

Αποτέλεσμα της χαλαρότητας αυτής που υπάρχει τόνισε ότι είναι το γεγονός ότι πολλοί ιδιοκτήτες καντινών έχουν προκλητικά εξαπλωθεί και τοποθετούν τραπέζια και καθίσματα καταλαμβάνοντας ελεύθερο δημόσιο χώρο.

cretalive.gr

Kallikrates Chania:Ultimatum from Heraklion Attorney for canteens
click here to translate article

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου