Στ. Αρναουτάκης: Κανονικά η τουριστική προβολή της Κρήτης

Όπως δημοσιεύτηκε την 07-2 -2011 στο neatv.gr


Κανένα πρόβλημα δεν πρόκειται να υπάρξει με την τουριστική προβολή της Κρήτης στις εκθέσεις του εξωτερικού, διαβεβαίωσε χθες από τα Χανιά ο περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης, επισημαίνοντας ότι μέσα στο επόμενο δίμηνο η Περιφέρεια θα παρουσιάσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την προώθηση και προβολή του νησιού.

Ο κ. Αρναουτάκης είχε συνάντηση για το συγκεκριμένο ζήτημα, χθες το πρωί, στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, με τον αντιπεριφερειάρχη Χανίων Απόστολο Βουλγαράκη, τον δήμαρχο Χανίων Μανώλη Σκουλάκη, εκπρόσωπους των ξενοδόχων και υπηρεσιακούς παράγοντες, στη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν επιμέρους θέματα που αφορούν την τουριστική προβολή.

Η συνάντηση δεν είχε ανακοινωθεί. Στο περιθώριο της εκδήλωσης τιμής και μνήμης, με την ευκαιρία της 114ης επετείου του βομβαρδισμού του Επαναστατικού Στρατοπέδου του Ακρωτηρίου, ο κ. Αρναουτάκης, κληθείς από δημοσιογράφους να σχολιάσει αν υπάρχει πρόβλημα με την τουριστική προβολή του νησιού, απάντησε αρνητικά.

«Κανένα απολύτως πρόβλημα δεν υπάρχει, διότι έχω ήδη δώσει εντολή και στις εκθέσεις του Ιανουαρίου έχουν πάει όλοι οι φορείς της Κρήτης», απάντησε. Ο ίδιος γνωστοποίησε ότι «έχουμε κάνει αρκετές συναντήσεις από τον Δεκέμβριο και μέσα στον Ιανουάριο. Συμμετέχουμε σε εκθέσεις, αλλά αυτό που θέλουμε είναι η καλύτερη προβολή και η ενιαία προβολή της Κρήτης.

Εκτιμώ ότι μέσα στο επόμενο δίμηνο θα έχουμε ολοκληρωμένη πρόταση για την προβολή του νησιού μας. Συμφωνούν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς, οι ξενοδόχοι, οι τουριστικοί πράκτορες, όλοι αυτοί που ασχολούνται με το τουριστικό προϊόν, γιατί όλους μας ενδιαφέρει να πάμε καλά, αλλά πρέπει να το "χτίσουμε" όμως και οργανωτικά καλά. Η εκτίμησή μου είναι ότι μπορούμε πραγματικά να κάνουμε μια πολιτική προσέλκυση του τουριστικού προϊόντος πάρα πολύ καλή», επεσήμανε ο κ. Αρναουτάκης.

goodnet.gr

Kallikrates Chania:St. Arnaoutakis: Normally the tourist promotion of Crete
click here to translate article

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου