ΓΙΑ ΑΣΥΜΜΕΤΡΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ-Ικανοποιητική η θωράκιση της Κρήτης

Όπως δημοσιεύτηκε την 07-09-2011 στο www.haniotika-nea.gr

Η  θωράκιση της Κρήτης από ασύμμετρες απειλές βρίσκεται σε ικανοποιητικό επίπεδο. Αυτό τονίστηκε χθες σε σύσκεψη στην Περιφέρεια Κρήτης κατά τη συνεδρίαση της ΠΑΜ/ΠΣΕΑ (Παλλαϊκή Αμυνα - Πολιτική Σχεδίαση Εκτάκτων Αναγκών), υπό την προεδρία του υποπτεράρχου της Πολεμικής Αεροπορίας, Γιώργου Παπαδάκη και με τη συμμετοχή στελεχών των εμπλεκόμενων Υπουργείων και τοπικών Υπηρεσιών που χειρίζονται θέματα πολιτικής άμυνας και πολιτικής σχεδίασης εκτάκτων αναγκών που αφορούν στο νησί.
Οπως δήλωσε ο υποπτέραρχος, η θωράκιση της Κρήτης από ασύμμετρες απειλές, όπως είναι οι φυσικές καταστροφές, βρίσκεται σε ικανοποιητικό επίπεδο.
«Γι’ αυτό βρισκόμαστε σήμερα εδώ στην έδρα της Περιφέρειας Κρήτης για να επιθεωρήσουμε και να επικαιροποιήσουμε όπου απαιτείται τα σχέδια που αφορούν στην προστασία του πληθυσμού καθώς επίσης και τον σχεδιασμό που υπάρχει για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών», ανέφερε ο κ. Παπαδάκης, ο οποίος πρόσθεσε ότι «αυτό είναι αναγκαίο μετά την πρόσφατη διοικητική μεταρρύθμιση του 'Καλλικράτη'».


Kallikrates Chania:THREATS TO ASYMMETRES Good-proofing of Crete
click here to translate article

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου