Μεταστέγαση της ΔΕΥΑΧ στο νέο Δημαρχείο του πρώην Δήμου Ελευθερίου Βενιζέλου

Όπως δημοσιεύτηκε την 26-11 -2011 στο neatv.gr


Το κτίριο του υπό κατασκευή Δημαρχείου του πρώην Δήμου Ελευθερίου Βενιζέλου στις Μουρνιές, επισκέφθηκε και επιθεώρησε το πρωί ο Δήμαρχος Χανίων Μανώλης Σκουλάκης.

Το συγκεκριμένο κτίριο αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στην άνοιξη και θα στεγάσει –όπως ανακοίνωσε σήμερα ο Δήμαρχος Χανίων- την Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης-Αποχέτευσης (ΔΕΥΑΧ).

Στο μεταξύ, προχωρά ο σχεδιασμός του Δήμου Χανίων για την μεταστέγαση της Πολεοδομίας  στο κτίριο του πρώην Δημαρχείου Σούδας.
Όμως –όπως ανακοίνωσε ο κ. Σκουλάκης- προέκυψε εμπλοκή στην ολοκλήρωση του υπό κατασκευή κτιρίου του νέου Δημαρχείου του πρώην Δήμου Θερίσου στο Βαμβακόπουλο.

Ο εργολάβος αποχώρησε από το έργο –δηλώνοντας αδυναμία συνέχισης των εργασιών- και έτσι ο Δήμος θα πρέπει να επαναπροκηρύξει τις εργασίες που υπολείπονται για την ολοκλήρωση του κτιρίου.

Όπως τόνισε πάντως ο κ. Σκουλάκης οι πιστώσεις για την ολοκλήρωση και του Δημαρχείου του πρώην Δήμου Θερίσου αλλά και του Δημαρχείου του πρώην Δήμου  Ελευθερίου Βενιζέλου στις Μουρνιές είναι εξασφαλισμένες.

neatv.gr - Β.Κ.

Share Kallikrates Chania:Translocation of DEFACH the new Hall of the former Municipality Eleftherios Venizelos
click here to translate article

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου