ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΡΗΤΗΣ-Προαναγγελία έργων για τα Χανιά

Όπως δημοσιεύτηκε την 18-05-2012 στο www.haniotika-nea.gr

Τρία νέα έργα στα Χανιά προανήγγειλε χθες ο περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, στο περιθώριο συνάντησής του με τον δήμαρχο Χανίων για το θέμα του παλιού Νοσοκομείου.
«Θα έρθουν άμεσα και άλλα έργα για τα Χανιά. Οι Υπηρεσίες του Δήμου -τις οποίες και συγχαίρω- είναι πανέτοιμες για την ένταξη τριών ακόμα έργων, τα οποία θα μπορούμε ν’ ανακοινώσουμε το αμέσως προσεχές διάστημα», τόνισε ο κ. Αρναουτάκης.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης επιβεβαιώθηκε ότι με χρηματοδότηση του Ειδικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ) θα γίνει η κατεδάφιση του παλιού Νοσοκομείου Χανίων και η ανέγερση στη θέση του Κέντρου Υγείας Αστικού Τύπου.
Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου Χανίων, το έργο θα ενταχθεί στο ΕΣΠΑ μέσα στο επόμενο δίμηνο και θα δημοπρατηθεί πριν το τέλος του 2012.Ο κ. Σκουλάκης  χαρακτήρισε καίρια την παρέμβαση του κ. Αρναουτάκη καθώς το έργο ξεμπλόκαρε οριστικά, σε μια σύσκεψη την περίοδο που ο σημερινός Περιφερειάρχης ήταν υφυπουργός. Από την πλευρά του ο κ. Αρναουτάκης έκανε ειδική μνεία στις προσπάθειες του κ. Σκουλάκη, τόσο σε κεντρικό όσο και σε τοπικό επίπεδο.
Ο ίδιος τοποθέτησε την ένταξη του έργου, που αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής, μέσα στο επόμενο δίμηνο με ορίζοντα δημοπράτησης, πριν το τέλος του χρόνου.
Να σημειωθεί ότι το έργο της κατεδάφισης του παλιού Νοσοκομείου, έχει φορέα υλοποίησης τον Δήμο Χανίων, ο οποίος θα υποβάλει τον σχετικό φάκελο τις επόμενες ημέρες, για να 'κλειδώσει' η χρηματοδότηση των 4.000.000 ευρώ.


Kallikrates Chania:ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΡΗΤΗΣ-Προαναγγελία έργων για τα Χανιά
click here to translate article

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου