ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ-Διανομή Τροφίμων στον Δήμο Αποκορώνου

Όπως δημοσιεύτηκε την 31-05-2012 στο www.haniotika-nea.gr

Ξεκίνησε από χθες μια σημαντική κοινωνική παρέμβαση για τη στήριξη των άπορων οικογενειών, μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Περιφέρειας Κρήτης.
Συγκεκριμένα, διανεμήθηκαν 65 τσάντες με τρόφιμα πρώτης ανάγκης, όπως: λάδι, μακαρόνια, γάλα, αλεύρι, ρύζι, όσπρια, κράκερς, δημητριακά, χυμούς, μερέντα και ντοματοπελτέ στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού.
Ο Δήμος Αποκορώνου, ευχαριστήσει θερμά την παρέμβαση του περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη και τον συντονισμό της αντιπεριφερειάρχη Κρήτης Θεανώς Βρέντζου - Σκορδαλάκη όπου -όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση- «στη δύσκολη περίοδο αυτή που βιώνουμε προχώρησε στη συγκέντρωση ειδών διατροφής, για την ενίσχυση και στήριξη των απόρων, αναξιοπαθούντων οικογενειών που έχουν ανάγκη βοηθείας».
Ο Δήμος ευχαριστεί ακόμη «όλους αυτούς που στηρίζουν σημαντικά αυτό το έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου με τη συνεισφορά τους, οι οποίοι είναι έμποροι -προμηθευτές- επιχειρηματίες τροφίμων αλλά και απλοί πολίτες».
Παράλληλα, τονίζει την «ανάγκη συνέχισης των προσπαθειών σαν και αυτή, με τη συμπαράσταση όλων μας, έχοντας τις δύσκολες ώρες την αλληλεγγύη που πρέπει να αναδεικνύουμε για τη στήριξη των αδύναμων τμημάτων της κοινωνίας μας».



Kallikrates Chania:ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ-Διανομή Τροφίμων στον Δήμο Αποκορώνου
click here to translate article

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου