Νόμιμη η μείωση δημοτικών φόρων & τελών στο Δ. Αποκόρωνα

Όπως δημοσιεύτηκε την 06-6 -2012 στο neatv.grΝόμιμη έκρινε την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού  Συμβουλίου Αποκόρωνα ,  ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αθανάσιος Καρούντζος. Η απόφαση του Γενικού Γραμματέα με αριθμό πρωτοκόλλου 681 / 8-5-2012, εγκρίνει την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αποκόρωνα,  η οποία προήλθε από σχετική πρόταση της μείζονος Αντιπολίτευσης του δήμου, ( Ε.Μ.Α.Α.Κ ) και σύμφωνα με την οποία εγκρίνεται  ΜΕΙΩΣΗ των δημοτικών φόρων, ανταποδοτικών τελών ( καθαριότητας & ηλεκτροφωτισμού ), σε άπορους, άτομα με αναπηρίες, πολύτεκνους & τρίτεκνους καθώς και θέσπιση μειωμένου τιμολογίου ύδρευσης 50% που αφορά την πρώτη κατοικία.

Ο επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης  Χαράλαμπος Κουκιανάκης εξέφρασε την ικανοποίησή του και ευελπιστεί στην τάχιστη διεκπεραίωση της γραφειοκρατικής διαδικασίας έτσι ώστε να υπάρξει οικονομική ελάφρυνση των συνδημοτών μας που ανήκουν στις παραπάνω κατηγορίες.

 Όλοι μας γνωρίζουμε και βιώνουμε την δεινή οικονομική κατάσταση στην  οποία βρίσκονται πολλοί συνδημότες μας, με το φαινόμενο της φτώχειας και της  ανέχειας να κυριαρχεί σε πολλά νοικοκυριά του δήμου μας. Η ΕΜΑΑΚ  θα συνεχίσει με την δημιουργική της αντιπολίτευση να καταθέτει προτάσεις, οι οποίες θα συμβάλουν στην αναπτυξιακή πορεία του Δήμου Αποκόρωνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου