Κορυφαίοι Διεθνείς Τουριστικοί Οργανισμοί συνεδρίασαν σε Χανιά & Ρέθυμνο

Όπως δημοσιεύτηκε την 14-6 -2012 στο neatv.gr


Το μήνυμα ότι η Κρήτη είναι ένας ευλογημένος και ασφαλής προορισμός για διακοπές και διαθέτει όλες τις προδιαγραφές για ποιοτικό τουρισμό, έστειλε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης μιλώντας σε τουριστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν σε Χανιά και Ρέθυμνο στις οποίες συμμετείχαν δύο από τους μεγαλύτερους τουριστικούς οργανισμούς της Ευρώπης.

Στα Χανιά σε εκδήλωση της Ένωσης ξενοδόχων με θέμα «η σημασία και η συμβολή της TUI Travel» ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης βράβευσε τον διευθύνων σύμβουλο της TUI Peter Long, επισημαίνοντας στον χαιρετισμό του ότι «οι αυτοδιοικητικές αρχές του νησιού αλλά και οι τουριστικοί φορείς συνεργάζονται αρμονικά για την περαιτέρω ανάπτυξη του τουρισμού στο νησί μας». Μόνο η TUI σε ετήσια βάση φέρνει για διακοπές στην Κρήτη πάνω από 500.000 τουρίστες.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησαν οι εκπρόσωποι των ξενοδόχων στα Χανιά μέχρι 31 Μάιου 2012 η πορεία του τουριστικού ρεύματος στο νησί εν μέσω οικονομικής ύφεσης κρίνεται ικανοποιητική, καθώς καταγράφεται πτώση σε σχέση με το αντίστοιχο περυσινό διάστημα της τάξης του 3%. Την ίδια ώρα τα στελέχη TUI ανέφεραν ότι το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου καταγράφονται αυξητικά ποσοστά αφίξεων τουριστών στην Κρήτη.

Το Ρέθυμνο επέλεξε ο Πανευρωπαϊκός τουριστικός οργανισμός “Kuoni” για να πραγματοποιήσει το ετήσιο συνέδριο του στο οποίο συμμετείχαν όλα τα διευθυντικά του στελέχη, όπου και εξετάστηκε η πορεία του τουρισμού στην Ευρώπη αλλά και στην Ελλάδα.

neatv.gr - Λ. Κουρκουλός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου