ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ-Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αποκορώνου

Όπως δημοσιεύτηκε την 27-06-2012 στο www.haniotika-nea.gr

Εγκαίνια του 'Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αποκορώνου' στους Αγίους Πάντες Αποκορώνου θα γίνουν σήμερα, στις 7 το απόγευμα.
Σε ανοικτή πρόσκλησή τους ο Δήμος Αποκορώνου, η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου και η ομάδα 'Χείρα Βοηθείας' καλούν στα εγκαίνια «ώστε να παρουσιάσουμε την προσπάθεια της εθελοντικής ομάδας πολιτών της 'Χείρας Βοηθείας' που δραστηριοποιείται στον Δήμο μας εδώ και περίπου 6 μήνες.
Η 'Χείρα Βοηθείας' είναι μια ομάδα που απαρτίζεται από τους Ευρωπαίους μόνιμους κατοίκους του Δήμου Αποκορώνου, από τον Δήμο, από την Κοινωφελή Επιχείρηση του μέσω του Προγράμματος 'Βοήθεια στο σπίτι' και από το Κοινωφελές Ιδρυμα 'Αγία Σοφία' διά του 'Κατ’ οίκον βοήθεια'.
Σκοπός της ομάδας  είναι να βοηθήσει και να υποστηρίξει εμπράκτως όλους εκείνους τους δημότες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην καθημερινή τους επιβίωση, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης.
Οι τρέχοντες στόχοι της Ομάδας είναι:
Η συλλογή τροφίμων μακράς κυρίως διαρκείας και η συγκέντρωσή τους στο Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης στους Αγίους Πάντες μέσω των κόκκινων καλαθιών που βρίσκονται σε όλα τα σούπερ μάρκετ του Δήμου μας. Επίσης, το Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης είναι ανοιχτό για την υποδοχή ρούχων για όλη την οικογένεια και για κάθε ηλικία καθώς και έπιπλα ακόμα και δεύτερης χρήσης ή είδη οικιακής χρήσεως, εξυπηρετώντας τις ανθρώπινες ανάγκες.
Τηλέφωνα επικοινωνίας 2825340314 - 2825340300».

ΑΠΟ ΤΟ 1ο ΛΥΚΕΙΟ
'Ερωτόκριτος'
Τη θεατρική παράσταση 'Ερωτόκριτος' θα παρουσιάσουν μαθητές του 1ου Γενικού Λυκείου Χανίων, συμμετέχοντας έτσι στην κινητοποίηση για να μπορέσει η μικρή Ραφαέλα να μεταβεί στην Ελβετία, σε εξειδικευμένο κέντρο αποκατάστασης. Το έργο θα παρουσιαστεί σήμερα και αύριο, στις 9 μ.μ., στο θέατρο 'Δημήτρης Βλησίδης' και η είσοδος θα είναι 3 ευρώ.


Kallikrates Chania:ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ-Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αποκορώνου
click here to translate article

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου