ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΜΑΛΕΜΕ-Συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης

Όπως δημοσιεύτηκε την 06-06-2012 στο www.haniotika-nea.gr

Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου θα γίνει αύριο, στις 3 το μεσημέρι, στην αίθουσα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Μάλεμε του Δήμου Πλατανιά.
Στα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:
• Εγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Κρήτης και του Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Χανίων για την υλοποίηση της πράξης: «Βελτιώσεις κτηριακών υποδομών - ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων των παλαιών κτηρίων του Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Χανίων» και υποβολή πρότασης του έργου προς ένταξη και χρηματοδότηση στο Ε.Σ.Π.Α. 2011 - 2013.
• Εγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Αποκορώνου για την υλοποίηση της πράξης: «Αποχέτευση Γεωργιούπολης και ευρύτερης περιοχής, Β’ Φάση» και υποβολή πρότασης του έργου προς ένταξη και χρηματοδότηση στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ» 2007 - 2013.
• 1η τροποποίηση της από 14-5-2012 υπογραφείσας Προγραμματικής Σύμβασης (Π.Σ.) μεταξύ της Περιφέρειας Κρήτης και της Ανώνυμης Εταιρείας «ΔΕΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ Α.Ε.» για την Ανακαίνιση - Αλλαγή χρήσης - Διαμόρφωση κτηρίου ΜΥΗΣ Αγιάς σε χώρο επίσκεψης κοινού.
• Καθορισμός νέων εδρών των Επιβατηγών Δημοσίας Χρήσης, στην Π.Ε. Χανίων.
• Εκτέλεση Προϋπολογισμού της Περιφέρειας Κρήτης Α’ τριμήνου 2012 κ.ά.


Kallikrates Chania:ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΜΑΛΕΜΕ-Συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης
click here to translate article

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου