Ο Μανούσος Βολουδάκης για τις εκλογές

Όπως δημοσιεύτηκε την 18-6 -2012 στο neatv.gr



Ανακοίνωση σχετικά με το αποτέλεσμα των εθνικών επαναληπτικών εκλογών, έδωσε στην δημοσιότητα ο βουλευτής Χανίων της Ν.Δ. Μανούσος Βολουδάκης. Στην ανακοίνωση ο κ. Βολουδάκης επισημαίνει τη σπουδαιότητα του εκλογικού αποτελέσματος, αφού την ταυτίζει με την παραμονή της χώρας στο ευρώ.


Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Οι Έλληνες πολίτες ανέδειξαν πρώτη δύναμη τη Ν.Δ. , με τη σημαία της επαναδιαπραγμάτευσης του μνημονίου και της διασφάλισης της παραμονής της χώρας στη ζώνη του ευρώ. Η Ν.Δ. είχε ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς την κοινωνία στις εκλογές αυτές. Το εκλογικό αποτέλεσμα δίνει τη δυνατότητα σχηματισμού κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας, πάνω στις κατευθυντήριες γραμμές που οι πολίτες ενέκριναν. Προϋπόθεση είναι αυτή τη φορά οι πολιτικές δυνάμεις να επιχειρήσουν ουσιαστική συνεργασία και να μην αναλωθούν σε παιχνίδια εντυπώσεων. Οι ώρες είναι πολύ κρίσιμες, χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει και καμμιά πολιτική δύναμη δεν έχει αυτή τη στιγμή την πολυτέλεια να εξαρτά τη συμμετοχή της ή μη σε μια κυβέρνηση συνεργασίας, από το ποιοί άλλοι θα συμμετέχουν. Η συνεργασία πρέπει να γίνεται στη βάση προγράμματος . Οποιαδήποτε άλλη προσέγγιση θα σημαίνει ότι ορισμένοι δε θέτουν πρώτη προτεραιότητα το έργο που πρέπει να γίνει από μια κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, αλλά το ποιός θα πάρει περισσότερες ψήφους στις επόμενες εκλογές. Είμαι αισιόδοξος ότι δε θα δούμε τέτοιου είδους παιχνίδια εντυπώσεων αυτή τη φορά, κι ότι θα δούμε μια κυβέρνηση συνεργασίας να σχηματίζεται γιατί οι πολίτες είναι βέβαιο ότι θα τιμωρήσουν σκληρά όποια πολιτική δύναμη δε δείξει διάθεση συνεννόησης .

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τις Χανιώτισσες και τους Χανιώτες που στήριξαν την παράταξή μας σε αυτή τη δύσκολη μάχη. Θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι από πλευράς μου θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν για να ανταποκριθώ στην ευθύνη που μου ανέθεσαν. Η επόμενη μέρα για τον τόπο μας προϋποθέτει σκληρή δουλειά, αποφασιστικότητα και συνεργασία. Με αυτό το πνεύμα που σήμερα πιστεύω μπορούμε να δείξουμε όλοι, η πατρίδα μας μπορεί και πάλι να σταθεί στα πόδια της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου