ΓΙΑ ΤΗ ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑ-Προσλήψεις εργατοτεχνικών

Όπως δημοσιεύτηκε την 08-06-2012 στο www.haniotika-nea.gr

Θετικές εξελίξεις καταγράφονται στο μέτωπο της δακοκτονίας, αφού όπως όλες οι πληροφορίες δείχνουν, υπογράφηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών η πρόσληψη των εργατοτεχνικών και σύντομα αναμένεται να περάσει από το Ελεγκτικό Συνέδριο.
Την ίδια ώρα, επίσης προχωράει και το θέμα της αγοράς των φαρμάκων. Οι εξελίξεις αυτές συζητήκαν χθες στο πλαίσιο της ενημέρωσης των αρχιεργατών της δακοκτονίας του Δήμου Πλατανιά.
Μιλώντας για τη δακοκτονία στον Δήμο Πλατανιά ειδικά o πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης κ. Αντώνης Καπνισάκης επισήμανε πως «φέτος έχουμε βεδέμα, έχουμε καλή σοδειά και πρέπει να προσέξουμε πάρα πολύ. Ο Δήμος μας είναι ο μεγαλύτερος Καλλικρατικος Δήμος σε αριθμό ελαιοδέντρων και σε έκταση υλοποιήσης της δακοκτονίας. Η εμπειρία της προηγούμενης χρονιάς σε ό,τι αφορά τη δακοκτονία μάς έδειξε ότι μπορούμε να κάνουμε πολύ καλή δουλειά. Τα παράπονα ήταν λίγα και στόχος μας είναι να το διορθώσουμε».
Για το ίδιο θέμα ο εντεταλμένος σύμβουλος για τα αγροτικά θέματα του Δήμου Πλατανιά κ. Ηλίας Χαλακατεβάκης υπογράμμισε πως παρά τη μεγάλη έκταση του δήμου και τον τεράστιο αριθμό ελαιοδέντρων, τα τελευταία χρόνια γίνεται πολύ καλή δουλειά, συμπληρώνοντας πως «η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου μας που έχει αναλάβει την εργασία αυτή είμαι σίγουρος ότι θα πάει πολύ καλά».
Τους αρχιεργάτες ενημέρωσε η διευθύντρια δακοκτονίας κα Χρύσα Μαρκάκη - Χαριτάκη και ο επόπτης κ. Παντελής Βογιατζάκης.
Ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας κ. Μ. Μεσσαριτάκης αναφέρθηκε στις ενημερώσεις που γίνονται για τη δακοκτονία ανά δήμο, υπογραμμίζοντας πως «γίνεται μια προσπάθεια από την υπηρεσία μας να ενημερώσουμε τους Δήμους έτσι ώστε να πάει καλύτερα το πρόγραμμα. Οι Δήμοι είναι συνεργάσιμοι και πιστεύουμε ότι θα πάμε καλά γιατί ειναι μια πολύ καλή χρονιά για τους ελαιοπαραγωγούς».


Kallikrates Chania:ΓΙΑ ΤΗ ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑ-Προσλήψεις εργατοτεχνικών
click here to translate article

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου