ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΧΑΝΙΩΝ-Σύσκεψη για τις αλλαγές στον Νότιο Οδικό Αξονα

Όπως δημοσιεύτηκε την 26-06-2012 στο www.haniotika-nea.gr

Σύσκεψη με θέμα τις αλλαγές στη μελέτη του Νότιου Οδικού Αξονα Κρήτης θα πραγματοποιηθεί σήμερα, στις 9.30 το πρωί, στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων.
Στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης, κ. Νίκος Καλογερής, οι Δήμοι Κισάμου και Καντάνου - Σελίνου, το Τ.Ε.Ε./Τμ. Δυτ. Κρήτης, υπηρεσιακοί παράγοντες και ο μελετητής του Ν.Ο.Α.Κ.

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ
Στο μεταξύ, υπογραφή συμβάσεων θα γίνει αύριο,  στις 9 το πρωί, στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, παρουσία του περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρου Αρναουτάκη.
Η πρώτη αφορά την ανακαίνιση - αλλαγή χρήσης ΜΥΗΣ ΑΓΙΑΣ, έργο Π/Υ 480.000 ευρώ, το οποίο εκτελείται με Προγραμματική Σύμβαση, με συγχρηματοδότηση της ΔΕΗ Ανανεώσιμες Α.Ε. Η εν λόγω σύμβαση θα υπογραφεί μεταξύ Περιφέρειας Κρήτης και ΔΕΗ Ανανεώσιμες Α.Ε.
Η δεύτερη αφορά ανέγερση διώροφου κτηρίου με υπόγειο στα Χανιά για τη στέγαση Υπηρεσιών της Π.Ε. Χανίων. Το ποσό της σύμβασης ανέρχεται στο 1.674.000 ευρώ και χρηματοδοτείται από Πρόγραμμα της Περιφέρειας Κρήτης.Kallikrates Chania:ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΧΑΝΙΩΝ-Σύσκεψη για τις αλλαγές στον Νότιο Οδικό Αξονα
click here to translate article

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου