ΣΤΗΝ “ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ”-Επικεφαλής ο Γ. Τσαπάκος

Όπως δημοσιεύτηκε την 09-07-2012 στο www.haniotika-nea.gr

Με επικεφαλής τον Γιώργο Τσαπάκο συνεχίζει η δημοτική παράταξη "Χανιά Ανοιχτή Πολιτεία", μετά την παραίτηση του Γιώργου Αρχοντάκη, ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα υπεθύνου του κόμματος "Δράση" στην Κρήτη.
Οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι της "Ανοιχτής Πολιτείας" συναντήθηκαν το Σάββατο στα γραφεία της παράταξης και συζήτησαν τις πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις μετά το πέρας των βουλευτικών εκλογών.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «η παράταξη παραμένει ενωμένη, επιβεβαιώνοντας την πολυσυλλεκτικότητα και πολυφωνία των μελών της, συνεχίζοντας την εποικοδομητική και ουσιαστική προσφορά στα δημοτικά δρώμενα». Η "Ανοιχτή πολιτεία" επισημαίνει πως «στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που όλοι βιώνουμε, η παράταξη με τους ανθρώπους της, θα ανοιχτεί στην κοινωνία για την ανταλλαγή απόψεων, με στόχο την καλύτερη προσέγγιση των προβλημάτων του Δήμου μας».
Μετά τη δήλωση του κ. Γρηγόρη Αρχοντάκη να παραιτηθεί από επικεφαλής της παράταξης, ο οποίος παραμένει ως δημοτικός σύμβουλος, «αποφασίστηκε ομόφωνα και όπως προβλέπει ο Καλλικράτης, την παράταξη να εκπροσωπεί ως επικεφαλής ο κ. Γιώργος Τσαπάκος».
 


Kallikrates Chania:ΣΤΗΝ “ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ”-Επικεφαλής ο Γ. Τσαπάκος
click here to translate article

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου