ΣΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΤΥΠΟΥ-Θερινό Σχολείο για στην Περιβαλλοντική Δημοσιογραφία

Όπως δημοσιεύτηκε την 19-07-2012 στο www.haniotika-nea.gr

Το 2ο Θερινό Σχολείο στην Περιβαλλοντική Δημοσιογραφία οργανώνουν το Ινστιτούτο Επαρχιακού Τύπου και το Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με το  Ινστιτούτο Εφηρμοσμένης Επικοινωνίας του Τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών και το Εργαστήριο Δημοσιογραφίας του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Το Θερινό Σχολείο θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Ινστιτούτο Επαρχιακού Τύπου (Ιδρυμα Αγία Σοφία) στα Χανιά της Κρήτης, από 28 Ιουλίου έως 3 Αυγούστου 2012.
Στο πλαίσιο του προγράμματος το Ινστιτούτο Επαρχιακού Τύπου και η Περιφέρεια Κρήτης οργανώνουν το Σάββατο 28/7 στις 10 π.μ. ανοιχτή ημερίδα με το ίδιο θέμα.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε πτυχιούχους Τμημάτων Δημοσιογραφίας, ΜΜΕ και Επικοινωνίας, μεταπτυχιακούς φοιτητές συναφών σπουδών και σε όσους εργάζονται ή έχουν εργαστεί ως δημοσιογράφοι. Ο συνολικός αριθμός των συμμετεχόντων δεν θα υπερβεί τα 22 άτομα.
Επισημαίνεται ότι για τη συμμετοχή δεν απαιτείται η καταβολή διδάκτρων. Καλύπτονται: α) τα έξοδα διαμονής σε δίκλινο δωμάτιο, β) πρωινό, γ) μεσημεριανό και ελαφρύ βραδινό.
Οι διδάσκοντες είναι μέλη ΔΕΠ Τμημάτων ΑΕΙ, επαγγελματίες δημοσιογράφοι καθώς και ειδικοί επιστήμονες. Το πρόγραμμα θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα www.rpi.gr.
Κριτήρια επιλογής: α) βαθμός πτυχίου και σε περίπτωση έλλειψης αυτού, αναλυτική βαθμολογία από την οποία να μπορεί να προσδιοριστεί ο τελικός βαθμός, β) δημοσιογραφική εμπειρία.
Ημερομηνία λήξης υποβολής του βιογραφικού, το οποίο επέχει θέση αιτήσεως, είναι η Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012, ενώ η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γίνει τη Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012. Αποστολή βιογραφικών στο contact@rpi.gr ή στο φαξ 2825071371.Kallikrates Chania:ΣΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΤΥΠΟΥ-Θερινό Σχολείο για στην Περιβαλλοντική Δημοσιογραφία
click here to translate article

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου