ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ “ΧΡ. ΠΟΛΕΝΤΑΣ”-Μνημόσυνο για τα θύματα τροχαίων δυστυχημάτων

Όπως δημοσιεύτηκε την 25-07-2012 στο www.haniotika-nea.gr

Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών όλων των θυμάτων τροχαίων δυστυχημάτων του Νομού Χανίων θα τελεστεί την Κυριακή 29 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Χριστοφόρου, στο πάρκο «Χρήστος Πολέντας» (θέση Νεραντζιά) στις Βουκολιές, χοροστατούντος του σεβασμιωτάτου μητροπολίτου Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλοχίου.
 Θα προηγηθεί Ορθρος και Θεία Λειτουργία.
Την τελετή διοργανώνουν η Ιερά Μητρόπολις Κισάμου και Σελίνου, η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, ο Δήμος Πλατανιά και ο Σύλλογος Αρωγής και Αλληλεγγύης Οικογενειών Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων Χανίων 'Ο Αγιος Χριστόφορος'.
Σε ανακοίνωση του Συλλόγου αναφέρεται ότι την ερχόμενη Κυριακή «από 7.30 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγ. Χριστοφόρου στο Πάρκο Τροχαίων Δυστυχημάτων 'Χρήστος Πολέντας' θα τελεστεί το καθιερωμένο ετήσιο μνημόσυνο για τα θύματα των τροχαίων δυστυχημάτων. Οι οικογένειες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην ως άνω Ιερά εκδήλωση φόρου τιμής - τελετή στους δικούς τους ανθρώπους παρακαλούμε να επικοινωνήσουν με τον πρόεδρο του Συλλόγου κ. Σταύρο Πολέντα στο τηλ.: 6978007735».Kallikrates Chania:ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ “ΧΡ. ΠΟΛΕΝΤΑΣ”-Μνημόσυνο για τα θύματα τροχαίων δυστυχημάτων
click here to translate article

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου