ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΣΤΑ ΣΦΑΚΙΑ-Χαρακώνουν αμάξια!

Όπως δημοσιεύτηκε την 09-07-2012 στο www.haniotika-nea.gr

Τα αμάξια επισκεπτών φαίνεται πως έχουν βάλει στο… μάτι επιτήδειοι στα Σφακιά καθώς, όπως καταγγέλθηκε στα 'Χ.Ν.', περίπου 10 αυτοκίνητα χαράχθηκαν με αιχμηρό αντικείμενο χθες.
Επικοινωνώντας με τα 'Χ.Ν.' επισκέπτης της περιοχής, ανέφερε ότι το Σάββατο στάθμευσε το Ι.Χ. του στον ελεγχόμενο χώρο στάθμευσης του Δήμου πληρώνοντας το σχετικό αντίτιμο (φωτ.) στον υπάλληλο.
Οταν επέστρεψε χθες το απόγευμα για να πάρει το αυτοκίνητό του, ο πολίτης διαπίστωσε ότι κάποιος το είχε χαρακώσει βαθιά και στις δύο πόρτες, με αποτέλεσμα να χρειάζεται φανοποιείο για επισκευή.
«Απευθύνθηκα στον δημοτικό υπάλληλο που βρήκα και με πληροφόρησε ότι το ίδιο έγινε με άλλα δέκα περίπου αυτοκίνητα και λέγοντάς του ότι υποτίθεται ότι βρισκόμουν σε ελεγχόμενη στάθμευση και πώς είναι δυνατό να συνέβη, μου απάντησε να κάνω τα παράπονά μου στον Δήμο Σφακίων», ανέφερε ο καταγγέλλων.
Σε κάθε περίπτωση οι εικόνες αυτές μόνο αρνητικά λειτουργούν για τον τουρισμό της περιοχής και ο Δήμος θα πρέπει να αποτρέψει αυτές τις συμπεριφορές.


Kallikrates Chania:ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΣΤΑ ΣΦΑΚΙΑ-Χαρακώνουν αμάξια!
click here to translate article

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου