ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΟΡΩΝ-Οδική σύνδεση Κουντούρας - Λαφονησίου

Όπως δημοσιεύτηκε την 10-08-2012 στο www.haniotika-nea.gr

Ενα πρώτο βήμα στο έργο οδικής σύνδεσης της Κουντούρας με το Λαφονήσι έγινε με την έγκριση των περιβαλλοντικών όρων του δρόμου από την αρμόδια επιτροπή της Περιφέρειας Κρήτης. Οπως ξεκαθάρισε ο αντιπεριφερειάρχης και πρόεδρος της Επιτροπής, κ. Νίκος Καλογερής, εγκρίθηκαν οι περιβαλλοντικές μελέτες και η Περιφέρεια τάσσεται υπέρ της δημιουργίας ενός δρόμου που δεν θα περνά από τη ζώνη Natura, αλλά θα συνδέει τις δύο περιοχές.
Από τη μεριά του ο δήμαρχος Καντάνου - Σελίνου, κ. Γιώργος Δερμιτζάκης, που φέρνει το θέμα προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο αύριο, τόνισε πως: «Ο
δρόμος Κουντούρα - Λαφονήσι φαίνεται να γίνεται πραγματικότητα. Είναι ένα αίτημα 30 ετών για την περιοχή μας. Μετά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος υπήρξε μια σύμφωνη γνώμη που πιστεύω ότι θα την επικυρώσουμε στο Δημοτικό μας Συμβούλιο. Ο δρόμος θα περάσει από τα σημεία που προβλέπουν οι μελέτες και δεν θα θίγει καθόλου το φυσικό περιβάλλον της περιοχής. Είναι ένα πρώτο βήμα για να συνδεθεί η Κουντούρα με το Λαφονήσι».
 
Kallikrates Chania:ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΟΡΩΝ-Οδική σύνδεση Κουντούρας - Λαφονησίου
click here to translate article

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου