ΣΤΟ ΚΡΥΟΝΕΡΙ-Αναπτυξιακό συνέδριο Μυλοποταμιτών

Όπως δημοσιεύτηκε την 17-08-2012 στο www.haniotika-nea.gr

Με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης πραγματοποιείται αύριο το 27ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Μυλοποταμιτών, που διοργανώνει η Πανελλήνια Πολιτιστική Ενωση Μυλοποταμιτών, στο χωριό Κρυονέρι της πρώην επαρχίας.
Στόχος του Συνεδρίου, που διοργανώνεται κάθε καλοκαίρι σε διαφορετική Τοπική Ενότητα της πρώην επαρχίας, είναι η πολιτιστική, κοινωνική, πνευματική και οικονομική ανάπτυξη του Μυλοποτάμου.
Τα τρία θέματα που θ? απασχολήσουν το συνέδριο είναι: «Προγράμματα Ε.Σ.Π.Α. που θα βοηθήσουν την ανάπτυξη του τόπου», «Ο παράλληλος σεβασμός σωστής συμβίωσης Γεωργικής και Κτηνοτροφικής Παραγωγής και η σωστή οργάνωση του πρωτογενούς τομέα θα βοηθήσουν την ανάπτυξη της περιοχής» και «Νερό - Περιβάλλον - Ανάπτυξη».
Μάλιστα, εισηγητής του πρώτου θέματος είναι ο περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης. Επίσης της συγκεκριμένης εισήγησης θα προηγηθεί απονομή βραβείου στα τρία (3) καθαρότερα χωριά του Μυλοποτάμου, που έχει καθιερωθεί τα τελευταία έξι χρόνια και για πρώτη φορά  τυγχάνει της (οικονομικής) στήριξης της Περιφέρειας Κρήτης.
Οι εργασίες του Συνεδρίου θα ξεκινήσουν στις 10 το πρωί αύριο με τον αγιασμό που θα τελέσει ο Μητροπολίτης Ρεθύμνου και Αυλοποτάμου κ. Ευγένιος.
Θ? ακολουθήσουν χαιρετισμοί από τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Πολιτιστικής Ενωσης Μυλοποταμιτών Σπύρο Τρούλη, τον δήμαρχο Μυλοποτάμου Δημήτρη Κόκκινο και τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Κρυονερίου, Νίκο Βερτούδο.



Kallikrates Chania:ΣΤΟ ΚΡΥΟΝΕΡΙ-Αναπτυξιακό συνέδριο Μυλοποταμιτών
click here to translate article

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου